Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Admininstrator Login Issue - (Page Not Found)  (Read 2355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codesx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Admininstrator Login Issue - (Page Not Found)
« on: May 25, 2006, 08:48:42 am »

Hey there,
I checked the forum but didn't see a similar issue that was close to mine so I opened a new thread, hope someone can help me on this! Thanks-

When my friends visit my photo gallery they are able to view it perfectly with no errors. BUT when I visit the site and login with the Administrator account, it redirects me to the main page but shows a "Page Cannot Be Found" instead of the gallery. This seems to only happen to the Administrator account as I logged in with one of my friend's member account and there are no problems with it.

I reinstalled my Coppermine Gallery and am currently using Version 1.4.6. I have reloaded the MySQL Database and changed the cookies config to save under a different name.

I'm not sure what I should do next as this is a bit irritating as I just reinstalled it on Friday and it worked properly and now (Wednesday) it's having issues again. Thanks again to anyone who is able to help me! Appreciate it!
« Last Edit: May 25, 2006, 04:19:07 pm by Codesx »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Admininstrator Login Issue - (Page Not Found)
« Reply #1 on: May 27, 2006, 12:19:24 am »

Posting a link to your site might be a good start.
Logged

Codesx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Admininstrator Login Issue - (Page Not Found)
« Reply #2 on: May 27, 2006, 01:12:18 am »

Link to my Gallery is http://www.codenlx.com/gallery/

Anyone who visits the Gallery will have no problems; even registering as a member will not show this error.
It only happens with the Administrator account I have which I upload pictures from.

Thanks a bunch!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.