Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem upload no error message  (Read 5795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Problem upload no error message
« on: May 14, 2006, 08:48:26 pm »

Hy

since yesterday i have some problem to upload pictures, i upload and it come back at the upload page without ulpoding anything i only can ulpoad files under 20 ko i don't why because my limit is 1000 ko. and i still have 500 mo free on my server.
and my co-web doesn't have any probleme so it probably come from my computer ???

http://lovelylopez.online.fr/pictures.php

can someone help me.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #2 on: May 14, 2006, 09:35:35 pm »

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #3 on: May 14, 2006, 09:46:36 pm »

You forgot several things actually - do as I suggested! From http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble :
Quote
4.11.4 Upload troubleshooting

If you are experiencing issues with coppermine's upload process, temporarily change your coppermine settings as suggested below to get more detailed error messages:

    * Go to your coppermine page and log in as admin
    * Go to the config screen
    * Scroll to the bottom of the page
    * Expand the "Maintenance settings" section by clicking on it
    * Enable debug mode for everyone
    * Leave display of notices switched off
    * Save the new settings by clicking on "Save new configuration"
    * Go to the "groups" panel
    * Set the upload form configuration for all groups to "Single file uploads only" (set File upload boxes to "1", URI upload boxes to "0" and No. of boxes to "fixed")
    * Save your new settings

Then try to upload (using http uploads, even if you experienced troubles using another upload method) - you should get a more detailed error message that tells you what exactly goes wrong with your uploads. If the error message doesn't mean anything to you, search the support board for the error message you get.
When asking for support on the coppermine forum, post a link to your site and a test user account (the test user mustn't be in the admin group!) with upload privileges, with the above mentioned settings in place - this way, supporters can see the error messages as well. Do not post debug_output unless requested.
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #4 on: May 15, 2006, 10:07:58 am »

sorry my english is no very good !

ui try to upload pictures here : http://www.supload.com/ and it doesn't work too, so it's probably come from my computer.  >:(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #5 on: May 15, 2006, 10:31:00 am »

then ask a friend to translate the passage I quoted to you and do as suggested!
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #6 on: May 15, 2006, 08:16:12 pm »

 :(
« Last Edit: May 15, 2006, 09:52:39 pm by nadioz »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #7 on: May 15, 2006, 08:55:33 pm »

re-read the upload troubleshooting section: you mustn't post debug_output and you're suppossed to set single file uploads to 1 and uri uploads to 0.
Why don't you post your question on the French support board if understanding English is your issue? Please reolve this thread if you decide to use the French suuport board.
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #8 on: May 15, 2006, 09:53:38 pm »

they send me here because they couldn't find what's wrong !!

nevermind...  :-\

thank you anyway.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #9 on: May 16, 2006, 06:47:49 am »

you're welcome to stay on this thread, I just sent you to the French board because you don't seem to understand the upload troubleshooting section. Do as I suggested:
set single file uploads to 1 and uri uploads to 0.
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #10 on: May 17, 2006, 06:58:12 pm »

thanks !

so i did it !

this is the message i get :

Script called without the required parameter(s).

File: /mnt/126/sdb/a/9/lovelylopez/pictures/db_input.php - Line: 58
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #11 on: May 17, 2006, 08:01:09 pm »

seems like you don't have ImageMagick, or you're trying to use ImageMagick with safe_mode turned on (which won't work). Go to coppermine's config, check what you have set for Method for resizing images in the section "Files and thumbnails advanced settings". If this is set to "ImageMagick", try setting it to "GD2" and save your changes, then try if this cures your issues. Please report back.
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #12 on: May 17, 2006, 08:14:58 pm »

so yes it was on imageMagick and chage it to GD2

i tried to upload and i have the same message : Script called without the required parameter(s).
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #13 on: May 17, 2006, 08:57:08 pm »

in the french forum they said taht it's probably come from server !!

so thanks for your help
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #14 on: May 17, 2006, 09:10:13 pm »

do you actually have GD? Do as suggested in http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/faq.htm#VersionGD to find out.
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #15 on: May 17, 2006, 09:16:28 pm »

i have this for Gd:

gd
GD Support  enabled 
GD Version  2.0 or higher 
FreeType Support  enabled 
FreeType Linkage  with freetype 
T1Lib Support  enabled 
GIF Read Support  enabled 
GIF Create Support  enabled 
JPG Support  enabled 
PNG Support  enabled 
WBMP Support  enabled 
Logged

nadioz

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: Problem upload no error message
« Reply #16 on: May 17, 2006, 09:57:10 pm »

i was able to post ine pic but now it's not working again.

also i don't have any problem uploading small pic (1 to 30 ko) isn't it weird ?
« Last Edit: May 17, 2006, 10:27:40 pm by nadioz »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem upload no error message
« Reply #17 on: May 18, 2006, 05:25:53 am »

as suggested: you're running into server-sided limitations. Please refer to the sticky.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.