Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can't get the user login to work  (Read 4755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Can't get the user login to work
« on: April 11, 2006, 08:48:25 pm »

Hi:  I guess I'm ready to ask a question and get possibly blasted for not finding the answers in the manual or previous posts.   I feel like I accomplished something by getting Cooppermine 1.4 installed without resorting to forum help even though Fantastico was discontinued by my server due to a security problem with CPG 1.3.. 

I also managed to make a custum theme that worked by getting  information out of old posts.

But now I need help on solving the problem of users not being able to log on.  I can log on fine as an admiinstrator not as a user.  I have tried all kinds of settings to no avail.  My Apache server company is Lunar Pages.  My site is:

 http://www.leroychatfield.us/coppermine/

Jim
« Last Edit: April 13, 2006, 08:58:46 am by TranzNDance »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Can't get the user login to work
« Reply #1 on: April 11, 2006, 09:01:24 pm »

Please provide a user account to test with.
Logged

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Can't get the user login to work
« Reply #2 on: April 11, 2006, 09:24:50 pm »

Hi:

The username is:  essays
       password is:  joseph7

Jim
Logged

Abbas Ali

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: in
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2165
  • Spread the PHP Web
    • Ranium Systems
Re: Can't get the user login to work
« Reply #3 on: April 12, 2006, 10:05:51 am »

Its giving Invalid login error. Try forgot password feature and see what happens.
Logged
Chief Geek at Ranium Systems

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Can't get the user login to work
« Reply #4 on: April 12, 2006, 04:43:13 pm »

Hi Abbas Ali:

If I try to upload as a user without logging in I get the message, "Sorry there is no album where you are allowed to upload files".

I would like to set up CPG where specific users can update there files.

Jim
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Can't get the user login to work
« Reply #5 on: April 12, 2006, 04:47:12 pm »

Users should first create Album !!! after that try to upload ....
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Can't get the user login to work
« Reply #6 on: April 12, 2006, 06:26:44 pm »

Hi bmossavari:

I think I have created a user album - if not could you critique me and tell me how to do it? 

(I've got things so mixed up - I don't know whether I should cancell and restart again.)

 ???Jim
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't get the user login to work
« Reply #7 on: April 12, 2006, 06:46:55 pm »

provide a test user account that actually works, as suggested above. What you actually did was allowing guests to upload to public albums, but you haven't specified an album they could upload to.
Logged

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Can't get the user login to work
« Reply #8 on: April 12, 2006, 07:15:06 pm »


The username is:  essays
       password is:  joseph7

This is what I already submitted as an earlier part of this thread.  This user test account or any other user test accounts I have created - generates a login error.  Do I understand what you want?

Jim
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't get the user login to work
« Reply #9 on: April 12, 2006, 08:08:10 pm »

Use a tool like phpMyAdmin to browse coppermine's user table, make sure (check only) that the user actually exists. Did you try the "forgot password" link as suggested?
Logged

jimodity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Can't get the user login to work
« Reply #10 on: April 13, 2006, 12:50:58 am »

Thanks everybody - after chopping around slashing and deleting - and trying new user names I got one to work.  I have no idea what it was that make it work.

Jim
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.