Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can't batch add  (Read 6334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Can't batch add
« on: April 11, 2006, 12:56:27 am »

I can't upload.  I go to batch add files, then I click the uploads folder, then I hit ok and the screen just goes blank
Logged

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Can't batch add
« Reply #1 on: April 11, 2006, 02:57:53 am »

I can't upload.  I go to batch add files, then I click the uploads folder, then I hit ok and the screen just goes blank
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Can't batch add
« Reply #2 on: April 11, 2006, 04:00:01 am »

Do not cross-post.  I merged your topics together.  If you don't get an immediate response, allow at least 24-48 hours for a reply.  In the meantime, read this:

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble

Also try searching for batch add problems.  This is a common problem, and you may have success finding an already published solution.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #3 on: April 11, 2006, 04:38:14 am »

yeah sorry I realized that I put it in the wrong forum so I made another topic. sorry

and yeah I did that thing is the link and it didnt work
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Can't batch add
« Reply #4 on: April 11, 2006, 04:51:32 am »

Please follow the troubleshooting steps completely:

When asking for support on the coppermine forum, post a link to your site and a test user account (the test user mustn't be in the admin group!) with upload privileges, with the above mentioned settings in place - this way, supporters can see the error messages as well. Do not post debug_output unless requested.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #5 on: April 11, 2006, 11:14:21 pm »

http://www.addictedtotelevision.net/gallery/

Username: User
Password: Password

but It says:
Error
Sorry there is no album where you are allowed to upload files
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't batch add
« Reply #6 on: April 12, 2006, 12:05:48 am »

well, probably because there is no album then. As far as I can see, you only have categories, but no albums. File uploads go into albums only.
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#getting
Logged

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #7 on: April 12, 2006, 02:09:28 am »

I have about 20 albums
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Can't batch add
« Reply #8 on: April 12, 2006, 04:48:17 am »

You need to follow the troubleshooting guide.  Until you do, I can't help isolate this problem.  The guide is very specific on how to configure uploads.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #9 on: April 12, 2006, 05:24:07 pm »

well which troubleshooting guide should I follow cause ive been folloying one but its not helping
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Can't batch add
« Reply #10 on: April 12, 2006, 05:40:38 pm »

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble

It's designed to help us to help you by providing more information.
Logged

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #11 on: April 12, 2006, 09:43:23 pm »

ok maybe i should say this since its not in the title. I CAN'T BATCH ADD. I can upload using the one file at a time thing but I can't batch add.  I get here : http://www.addictedtotelevision.net/gallery/searchnew.php?startdir=uploads and the screen goes blank.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't batch add
« Reply #12 on: April 12, 2006, 10:51:58 pm »

we understand that your issue is batch-upload, yet the http upload with the troubleshooting settings enabled might give devs/supporters an idea what is actually wrong. Do as suggested.
Logged

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #13 on: April 12, 2006, 11:03:56 pm »

i've done as suggested and nothing happened.

is there anyway that I can get back the pics I've posted already, put up a new gallery and put them back becuase this is getting annoying
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Can't batch add
« Reply #14 on: April 12, 2006, 11:13:10 pm »

I wasn't able to log in using the test user account your provided above:
http://www.addictedtotelevision.net/gallery/

Username: User
Password: Password
Are you sure there is no typo in this and that the account is still active?
Logged

alias47

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Can't batch add
« Reply #15 on: April 12, 2006, 11:48:46 pm »

yup
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Can't batch add
« Reply #16 on: April 13, 2006, 12:42:19 am »

It's not User/Password, it's user/password.  Capital letters make a big difference.  Single uploads appear to be working.  Send me a pm with an admin login/password, and I'll look at your batch add.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 19 queries.