Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 403 error msg  (Read 4266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lyric

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
403 error msg
« on: April 04, 2006, 06:51:40 am »

I keep getting 403 messages, saying
Quote
Forbidden
You don't have permission to access /gallery/addpic.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at me.lyricsasylum.com Port 80

only its not just when i add pictures. I get this msg at random. sometimes when i go into the config area also. Also it does not appear all the time.

I never had any problems until i had uninstalled an older version and installed 1.4.4

I also sometimes have trouble batch adding files now too.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

Lyric

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: 403 error msg
« Reply #2 on: April 04, 2006, 07:01:58 am »

yea i read that, and according to my host they set the max input, upload, and ect. higher for me, and something worked after that.

sometimes the batch add files works, and others it doesnt. like i batch add 125 files and it worked fine, then when i tried to batch add 10 it didnt work.

I keep getting 403 msgs.
and sometimes (not all the time) when i batch add something it says it worked and then when i look into the folder there is nothing there.


i just got this one ....
Quote
Forbidden
You don't have permission to access /gallery/searchnew.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at me.lyricsasylum.com Port 80
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 403 error msg
« Reply #3 on: April 04, 2006, 07:06:00 am »

re-read it. Pay special attention to the stuff highlighted in red and do exactly as suggested there. No other method available to help you.
Logged

Lyric

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: 403 error msg
« Reply #4 on: April 04, 2006, 07:15:15 am »

ok i did everything there.

test account is
test / test111

http://me.lyricsasylum.com/gallery/

if you just browse around then try clicking on album list, sometimes you'll get a 403 also
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 403 error msg
« Reply #5 on: April 04, 2006, 07:19:23 am »

no, you have not done as suggested, there are still 5 file upload fields and 3 uri upload fields. Do as suggested and reply if you have set it up as needed. Don't make it so hard for supporters. ::)
Logged

Lyric

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: 403 error msg
« Reply #6 on: April 04, 2006, 07:25:01 am »

sorry about that.  :-[

the files finally were able to batch add a few minutes ago.
thats not what is bothering me really. its maing the 403 forbidden msgs that got me wondering.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 403 error msg
« Reply #7 on: April 04, 2006, 07:39:45 am »

Works as expected for me, I was able to upload just fine. Make sure to set the max file size to something that actually makes sense, 500 Terrabyte is a silly number.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 19 queries.