Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: My computer doesn't like my admin log on!  (Read 4264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

batfred

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
My computer doesn't like my admin log on!
« on: March 31, 2006, 03:49:21 pm »

Hello anyone out there that can help,

I have recently downloaded Coppermine and have started using it. Great! No problems logging on as the admin user and doing stuff. Today however I can't log on. It says welcome Batfred, then doesn't bring up the admin bar or even register that I have logged in. I can make it work on another computer though which is the strange thing. Has anyone encountered, solved this problem before? Really don't want to have to run my gallery from my mates computer if possible.

Thanks in advance.
« Last Edit: March 31, 2006, 06:23:04 pm by TranzNDance »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: My computer doesn't like my admin log on!
« Reply #1 on: March 31, 2006, 03:52:57 pm »

please clear your cookies and try again

batfred

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: My computer doesn't like my admin log on!
« Reply #2 on: March 31, 2006, 03:57:22 pm »

My bad, should have read Keith10456's post. Thanks anyway. works now. Is this a problem with the "Remember me" function on the password control?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.