Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 21 22 23 24 [25] 26   Go Down

Author Topic: Permanant watermark with undo possibility (GD2+IM working!) + better admin tools  (Read 384855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

travelbuff

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34

http://mobileimagery.com/coppermine/index.php is the link to the gallery and the deep image link is http://mobileimagery.com/coppermine/images/watermark.png.

The watermark link is exactly the way its described in the directions.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

then do as I told you yesterday

Quote
http upload a file...

travelbuff

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34

I guess I didn't explain enough.  I have a brand new gallery with one picture in it.  I uploaded that photo just fine. All of that part is working. I'm trying to get the watermark to show on the single image I have in the gallery before I upload any more.
Sorry for any confusion.
Logged

travelbuff

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34

Stramm
I deleted the only image I had, reloaded a new image and presto, the watermark was there.  Sorry for any confusion.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

as said, once watermarking works for http uploads go for the existing images (read the mods docs on how to do that, keep permissions in mind)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Just for the record: tools recommended to batch-watermark images on your client before upload:Both tools are free
Logged

kylemj

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25

i cant find anything in delete.php
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

i cant find anything in delete.php

what do you want to tell me with that?

kazakov

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Hello Stramm,Firstly,thank you very much for this great mods.

I've nothing wrong by using your step,but when I create an album --click "Apply Modifications",the page show

Code: [Select]
Fatal error: Cannot redeclare output_caption() (previously declared in /home/russiavo/public_html/gallery/delete.php:55) in /home/russiavo/public_html/gallery/delete.php  on line 91
It should be something wrong in delete.php,but I don't understand what it is....
Would you mind to explain the error?

Thank you very much!
Logged

kazakov

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Sorry!I re-read the delete.php and found out the problem!!Now,I am trying to test the watermark,and see if its work!!

Thanks for the great mods!!!
Logged

kazakov

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Sorry!I re-read the delete.php and found out the problem!!Now,I am trying to test the watermark,and see if its work!!

Thanks for the great mods!!!

It is me again!
http://www.russiavolley.com/gallery/displayimage.php?album=random&cat=0&pos=-2

watermark is okay,no error.
But a little problem show,the watermark on resized picture is quite big and the largest photo is too large which show a very small watermark.
Where I can fix this problem?

I've already edit the second mods in page 2.

Thanks in advice!!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Well, then don't use the sample watermark (see attached hardcopy), but a watermark you chose (i.e. one that you create). Don't expect to be spoon-fed. And while you're at it, enter the URL of your gallery into the corresponding field of your config panel.
Logged

kazakov

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Well, then don't use the sample watermark (see attached hardcopy), but a watermark you chose (i.e. one that you create). Don't expect to be spoon-fed. And while you're at it, enter the URL of your gallery into the corresponding field of your config panel.


Thanks for your kind reply.
I can try to do it by myself.Just would like to know where is the problem to make the watermark like this

Your meaning is,I use my own watermark,and the problem will be fix?
I tried to change the number in "File and Thumbnails settings"
but the large photo of the watermark is too small.

Thanks!
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

Blayde

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 15

First, I wanted to thank you for the mod. I've never modded CM in my life
and got it right on the first try (a record!). Great, great stuff, Stramm.  ;D

Now, my small question. I added the downsizing mod after the WM mod.
It's not taking, but I think it's because of my configuration. So my Q is
what do you suggest I put in this area:

Downsize watermark if width of an picture is smaller than entered value.
That is the 100% reference point. Resizing of the watermark is linear (0 to disable)


I have no idea what I should enter there, but my WM image size is: 600x569
(because most of my images are huge)

Many thanks!
Logged

Blayde

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 15

>.< I couldn't edit...

Thanks, but I figured it out. I'm having an issue with some of the medium-size images not
watermarking (images that were there prior), but overall, it's working -and nicely.

Thanks again!
Logged

pawelfoto

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22

HI,

I am trying and trying to undo the watermark. I dont need it any more, and I want "clean" pics again.
I have tured off watermark image, and did Update thumbs and/or resized photos in admin settings. It didnt work, and now I have watermark even on my thumbnails !!

Please, tell me, how to remove watermarks from my all photos ?

www.pawelfoto.com
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

That's the way to undo the watermark. The mod doesn't apply watermarks to thumbs so that's somewhat odd.
However I can't see watermarks on any of your images...

pawelfoto

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22

Allrigt it's ok now, my mistake.
I have one more question:

Can I have two watermarks on each new photo? Let's say left up corner, and right down... Hard to code?
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

Not that difficult to code if you know how to do it. 1-2 hours if you don't make it a config option but hardcode it.
Pages: 1 ... 21 22 23 24 [25] 26   Go Up
 

Page created in 0.027 seconds with 21 queries.