Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26   Go Down

Author Topic: Permanant watermark with undo possibility (GD2+IM working!) + better admin tools  (Read 385111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vglick

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 35
    • http://www.diving-club.com

set 'Downsize ... ' to something realistic like 800 - 1280 (that's the width the watermark should have it's full size; if an image is smaller, the watermark gets reduced in size)
Oops, I am understand now where my mistake. Thank you for your mod, it working fine now.
Logged

ksxj

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 52

Great mod!! 

Is ther anyway to have the watermark show for some groups and not for others?
Logged

mystifiedlala

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27

Hey guys, this mod is great but I wonder why isn't working on original files only on medium pics?
What I'm doing wrong?
Logged

Halfhidden

  • Guest

I seem to remember that the reason why the watermark used the normal picture rather than the original pictures was for its undo facility, if the original were used it would not be possible to restore the pictures to normal (without the watermark)
That is unless I've misunderstood your question.
Logged

mystifiedlala

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27

oh no hehe
I just wanna tag Original pictures or at least the HQ  big ones not the intermediate.
But it seems on my gallery, they're only working with the intermediate and not with the originals. lol
Logged

Halfhidden

  • Guest

I would suggest checking your code again. Stramms mod watermarks all levels except the originals because of the reasons I explained above. If the watermark shows up on the normal images then it should show up on the larger images. I use this code on 11 sites without problems.
Perhaps Stramm can shed some light on this.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

Read this thread, it has to do with permissions and has been asked and answered lots of times.

uglycars

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 45

I still can't get the mod to work properly on my gallery...I'll probably just install it.
Logged

Daino

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16

Hi all, I'm sorry for my bad english.
I'm currently using Coppermine 1.4.19 with this bridge for phpbb3, that is going very well for the moment.
I'm asking me this: can I use this watermark mod for my gallery? The ModStramm Pack is not compatible with phpbb3 bridge that I'm using, and I don't know if this mod is good for my necessity or not. So I can't momentaneally make a watermark to my pictures. How can I do?
Thank you very much for helpening.
Regards
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

Nothing brisge related is used for this mod... just try it.

Cath22

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 77
    • Fotofantastic

Hello, is it possible to have two separate watermarks, like on in the corner and other in center, since using a picture that contains two watermarks never really gets the right result.

Thanks in advance
Cath
Logged
qui custodiet ipsos custodes

Cath22

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 77
    • Fotofantastic

Hello, is it possible to have two separate watermarks, like on in the corner and other in center, since using a picture that contains two watermarks never really gets the right result.

Thanks in advance
Cath

Never mind, after some searching I found another watermark plugin which has several possibilities and it works seamlessly together with this one. That works for me hihi.

Greetz
Cath
Logged
qui custodiet ipsos custodes

koko_426

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

Hello Stramm
I think I've got a problem here which I can't fix without your help

What I did:
1) I replaced and added all the lines and all the files you had listed
2) I uploaded the picmnmt.pic.php
3) I ran update.php

What happens is that in the config section there have appeared the Image Watermarking section, it seems to be working. But when I click on the "Admin tools" button (following the http://name_of_my_site/util.php),  I keep getting completely blank screen, Nothing works. I checked all thу lines in the mod again - there seems to be no mistakes. Where have I made a mistake? Does it have anything to do with the chmod settings for php files?

Please give any hint if possible. Thanks a million

Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

please zip and attach util.php to your next post

koko_426

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

Sorry, maybe it was my mistake. I reloaded everything the second time, uploaded and ran the update again and now it works. Thank you very much, seems to be a very useful thing.
Logged

armsve

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1

Works like a charm. Thanks for the good work :)
Logged

Gorgias

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
  • de Gilead
    • ForoCompeticion.com
Re: Permanant watermark with undo possibility (GD2+IM working!) + better admin t
« Reply #416 on: December 09, 2008, 09:59:35 pm »

Hello!

I'm trying undo the watermark, but I can't. After search and test, and more search and test... I found and read this Stramm instruccions in this message:
Quote from: Stramm
So if you turn off watermarking in config and rebuild normal and fullsized pics then they won't have watermarks anymore.

So I did it: I turn off the watermarking in Config, and in Admin Tools, I check "Update thumbs and/or resized photos (1)" and inside, "Both resized and full sized (if a orig copy is available)". But then, the watermark still is shown. Am I doing the correct proccess? I think I'm doing something wrong. I checked CHMOD, and I think are correct. I don't know what is happening.

You can see my test gallery in http://www.forocompeticion.com/test/copper/, and the examples of images (thumb, normal and original without watermarking, and the image with watermark), are attachment in a zip. If you need a test admin user, please, tell me.

Thank you in advance!

Regards!
Logged
Pallida Mors aequo pulsat pede pauperum tabernas regumque turres.
Vitae summa brevis spem nos vetat inchoare longam.

ohbelanova

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

i got this error :/
Code: [Select]
Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION, expecting '{' in /home/ohbelanova/domains/ohbelanova.com/public_html/galeria/admin.php on line 704
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt

recheck the modifications you did within admin.php

ohbelanova

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

when i add this code to admin.php it gives me the error
Code: [Select]
function form_watermark($text, $name)
{
   global $CONFIG, $lang_admin_php;

   $value = $CONFIG[$name];
   $southeast_selected = ($value == 'southeast') ? 'selected' : '';
   $southwest_selected = ($value == 'southwest') ? 'selected' : '';
   $northwest_selected = ($value == 'northwest') ? 'selected' : '';
   $northeast_selected = ($value == 'northeast') ? 'selected' : '';
   $center_selected = ($value == 'center') ? 'selected' : '';

   echo <<<EOT
       <tr>
           <td class="tableb">
                       $text
       </td>
       <td class="tableb" valign="top">
                       <select name="$name" class="listbox">
                               <option value="southeast" $southeast_selected>{$lang_admin_php['wm_bottomright']}</option>
                               <option value="southwest" $southwest_selected>{$lang_admin_php['wm_bottomleft']}</option>
                               <option value="northwest" $northwest_selected>{$lang_admin_php['wm_topleft']}</option>
                               <option value="northeast" $northeast_selected>{$lang_admin_php['wm_topright']}</option>
                               <option value="center" $center_selected>{$lang_admin_php['wm_center']}</option>
                       </select>
               </td>
       </tr>

EOT;
}
// Added for allowing user to select which files to watermark...
function form_watermark2($text, $name)
{
   global $CONFIG, $lang_admin_php;

   $value = $CONFIG[$name];
   $both_selected = ($value == 'both') ? 'selected' : '';
   $original_selected = ($value == 'original') ? 'selected' : '';
   $resized_selected = ($value == 'resized') ? 'selected' : '';

   echo <<<EOT
       <tr>
           <td class="tableb">
                       $text
       </td>
       <td class="tableb" valign="top">
                       <select name="$name" class="listbox">
                               <option value="both" $both_selected>{$lang_admin_php['wm_both']}</option>
                               <option value="original" $original_selected>{$lang_admin_php['wm_original']}</option>
                               <option value="resized" $resized_selected>{$lang_admin_php['wm_resized']}</option>
                       </select>
               </td>
       </tr>

EOT;
}

 what i do to resolve this error?

Logged
Pages: 1 ... 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.