Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Default thumbs aren't showing  (Read 4050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

awbastard

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Default thumbs aren't showing
« on: March 25, 2006, 04:11:42 am »

I have been using 1.3 for a while now, but I have never enabled User Registrations. I have reccently enabled Users, I tested it out and whenever I upload a file, the default thumb for which file wont show,

I tried uploading an mp3 and a wmv and neither displayed thumbs so I couldn't click on the thumb to view the file.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Default thumbs aren't showing
« Reply #1 on: March 25, 2006, 08:36:16 am »

please post a link

awbastard

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Default thumbs aren't showing
« Reply #2 on: March 29, 2006, 07:53:44 am »

please post a link

This site is the one I'm having difficulties with,

http://www.psychoticmedia.com/index.php [edit GauGau] Warning: link not worksafe [/edit]
« Last Edit: March 29, 2006, 08:35:02 am by GauGau »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Default thumbs aren't showing
« Reply #3 on: March 29, 2006, 08:28:20 am »

a direct link to a thumbnail site where your problem appeares
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.