Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "displayimage.php" don't work when query to mysql  (Read 11390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

b90220208

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
"displayimage.php" don't work when query to mysql
« on: March 09, 2006, 08:40:18 am »

After I upload a picture ( 1024*768 , 164KB , JPEG )  by "http" ,
no matter what link i hit list below it return a err message like
this: "Critical error - There was an error while processing a database query" :
===============================================
http://MySite/displayimage.php?
1.) album=2&pos=2
2.) album=random&cat=0&pos=-1
3.) album=lastup&cat=5&pos=2

.....what is the problem?
« Last Edit: March 09, 2006, 08:46:09 am by b90220208 »
Logged
cpg:   1.4.4
os:   win2003
php:   5.1.1
apache: 2.0.55
mysql: 5.0.16

Joachim Mller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #1 on: March 09, 2006, 08:58:25 am »

1) post actual links instead of dummy placeholders
2) Enable debug mode in coppermine's config to get a better error message. Then paste the error message you get (not the debug_output) into your reply here
Logged

b90220208

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #2 on: March 09, 2006, 12:44:30 pm »

Here are err message( Debug Info in next post ):
Critical error
There was an error while processing a database query.
Code: [Select]
While executing query "INSERT INTO cpg144_exif VALUES ('albums/userpics/10001/phillymj.jpg', 'a:10:{s:13:\"VerboseOutput\";i:0;s:6:\"Errors\";i:0;s:9:\"ValidJpeg\";i:1;s:13:\"ValidIPTCData\";i:1;s:13:\"ValidJFIFData\";i:1;s:13:\"ValidEXIFData\";i:0;s:13:\"ValidAPP2Data\";i:0;s:12:\"ValidCOMData\";i:0;s:4:\"JFIF\";a:4:{s:4:\"Size\";i:16;s:4:\"Data\";s:14:\"JFIF\0\0H\0H\0\0\";s:10:\"Identifier\";s:5:\"JFIF\0\";s:13:\"ExtensionCode\";s:2:\"02\";}s:4:\"IPTC\";a:2:{s:4:\"Size\";i:4082;s:4:\"Data\";s:4080:\"Photoshop 3.0\08BIM튒esolution\0\0\0\0\0H\0\0\0\0\0H\0\0\0\08BIM
FX Global Lighting Angle\0\0\0\0\0\0\08BIMFX Global Altitude\0\0\0\0\0\0\08BIM��int Flags\0\0\0 \0\0\0\0\0\0\0\0\08BIM
Copyright Flag\0\0\0\0\0\08BIM\'Japanese Print Flags\0\0\0\0
\0\0\0\0\0\0\0\08BIM?lor Halftone Settings\0\0\0H\0/ff\0\0lff\0\0\0\0\0\0\0/ff\0\0???\0\0\0\0\0\0\02\0\0\0\0Z\0\0\0\0\0\0\0\0\05\0\0\0\0-\0\0\0\0\0\0\0\08BIM?or Transfer Settings\0\0\0p\0\0??????\0\0\0\0??????\0\0\0\0??????\0\0\0\0??????\0\08BIM\0 Layer State\0\0\0\0 8BIM Layer Groups\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\08BIMGuides\0\0\0\0\0\0\0\0\0@\0\0@\0\0\0\08BIM
URL overrides\0\0\0\0\0\0\08BIMSlices\0\0\0\0c\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\01\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\08BIMICC Untagged Flag\0\0\0\08BIMLayer ID Generator Base\0\0\0\0\0\0 8BIM New Windows Thumbnail\0\0 \0\0\0\0\0\0p\0\0\0T\0\0P\0\0n@\0\0 ?0?\0JFIF\0\0H\0H\0\0?Adobe\0d?\0\0\0??\0   
   


   ?\0T\0p\"\0?\0?\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0
\0\0\0\0\0\0\0\0\0
\0 3\0!1AQa\"q?2???B#$R?34r?у%?S��s5???&D?TdEt6ҕ⥲??u㳆\'?????Ĕ䴥?ŕ嵖fv????Ɩ涷GWgw????Ǘ緑\05\0!1AQaq\"2????B#?Ѱ3$bᲂ?CScs4��???&5D?T?dEU6teⲳ?u㳆?????Ĕ䴥?ŕ嵖fv????Ɩ涜'7GWgw????ǿڜ0 \0\0?\0��⣴?ꦖ%Y76?ޜv;[-t???齍o?Ǿ忟b?H?c??λHc?D8H???Z?ˎ.F࿜0͡ʸbhׯ?k2?\0[^ ,??-?޷?????_鞟3!?ُ?͙xЇ갻^͟Oo?^e8?tǔ��뜰%??Eγ??6??Ӗǃ?W?Ğ?P???+?2?? Hカ?V陝\'5ؙ?٫\0 ?Z柣mO?c̪?/˿Uĩ??s??ګcϺ??ߔzɲ?Γ=呉?T}Q????o?b茩.?οޡT??SK???b?:cFUn>%!\'S*mx?T?궼cћ?l?ŭI??ͪЫ# ?;??s?츬??���lXjDƇ?04??<?DbFᡤ?Ƶ,5锴녳޿1孶??ۂƹ̚,\0C?ݱ???͕di??;??U??&{?̺ݾ???؍???N?
?uNq?젽僚c~?u乾?އ鶿6?ݒ뭶]?@ȱ?l???YB??t;ԍ>?Lu?⿆-?ƘǴUaٿ???ꆺ?3w??;{O??a?��墣 KǺ׊뜦quot;h2ꉝ?0$\0?rua?ēW壃??;˪yܜЃǨ2䌪?u?s8ۑږ?? ?t???絓ͫ???+??)?\0Ӭf8?^?/?Q$GA}{ү?c?kZ݀?q?޾?ٝe?���Kj\'?K?L?J?v;D5??焽(\"?س⦬t;?=?i∫?Xt?:?
?J?+|?Lx\'l?Ti??d;T㝝???t\"B???8R{c?ί?徼?dXA?dz?\'m???
XI;\0????
ܳ?u>?~?Ġ+A?g[?Vʃ
#?��RƖ? 쥧Q?gt;?ܷ?Ǟ%?l4Aܾ???Ѩeզ%ӱ#?޿9\\??$~_
鋆<duzZ3@?ӵꚠs#?VNuއ:C?Ҧgt;?2~*?YV??a?P?ɭL???;.q?DqQ^܋^顤\"4???w%???⋷\06?T؟?C;Ǹw#韈??p?n??��?Ǻ?k?
s??۞ I\0??׿i???倓휅,sD?թ?蛕׌?t;jJ)??q :?r|,V]m?j?㪩??焒&ަǸȬɊ;?uu쁋8?b`@ |T7Xlj2 ȡ
׹??0?㈙E?Zjp??? ??㹻?Ҹ*|??̐4v��?ی}a?͞c軏ݶ(?T׷???$??=???2д��Δr?VC]!??,? ??bՐ??議\\☬#?W*?D(?wnЫ?h?̎6��?$(????fI}U?5Է?4??4>?M? ?ۈ2Ȯ?W??ܟm?K??^A܌?йѠ??\\??ֶᣋ??ǰ ?Ѷ?ֺ??*옜'?uޙ>???샫첸܈@q$????V??m??V׿v⠓\0???=??[?}>?ߏ��?g?į?̞*��+.ti????#p?Ӫ3W{?鮯??@??\'l:`?ݷoѿ\0ԈͩYB?��p?Ӷ)I?熘Մr{Oŗ?H굦gt;?+6zo? \'P\0??춷ڿ\0rWNͬ>?∜"6ǩ˿3r b_? ?
��1q=ޯq??8V.kC?ֆ?Ĉ�t?cu?Z9��oבֿ\\??y崶Fqr-|m@4x?ݶ?ꭵ?o낫??Ǔ?\0XМ0#@??1،}?i;?쓀>ߺj䰊ܸ???Ν^Ɨ????ot;Nj?-҆2?D
\0?<V\'P??ڷPc?*?aq Б?-B]??ָR}?hk??B48굁7ֈ;N?|?65?".+ᦜ"??K/)?x֚��\0 6ߢ当????h???ܻ?+nǕ��[?گM???聅̦amp;LN?r??蘶??dH2?????U?gR֥ͩnm??؋?|z?q?��o??\0O??ٙQw???{۞V?ܿ\0Һպ?Y蓨?۩?ϒz6qO̊��
%ņ??Pm2t��)c?ĕ?��?C.
[?S?y-k\\ꅖaݍ?~ߒn??��??SꗵaEٗ1?ئ\\?�}??{?G??ѳ^?޽4L?i?G%?#?ϭ?z߹??ȣ��0ߖϕ?ѵ?_ln?\0??4?Ώ熻?ɫ??[=k7?6ľnώJϏ׬z???ϵ?:uj?t;?F͟?Ǻv��?쟳۶?SՃ麛#w��??Ngc?Փͼ?KˤΟIl;??魼ݼ?IT?[o??ץ~ϴټ?>ﱬ?????I??Ⱥ9??3?臽^䕾=O?쓆Ɉ?Y骒???��ɦamp;wضOֵ4?۶ϧN߲??u?8BIM!Version compatibility info\0\0\0\0U\0\0\0\0\0\0\0A\0d\0o\0b\0e\0 \0P\0h\0o\0t\0o\0s\0h\0o\0p\0\0\0\0A\0d\0o\0b\0e\0 \0P\0h\0o\0t\0o\0s\0h\0o\0p\0 \06\0.\00\0\0\0\08BIM JPEG Quality\0\0\0\0\0\0\0\0\0\";}}')" on 0

mySQL error: Data too long for column 'exifData' at row 1
File: C:\Apache\www\COPPERMINE\include\functions.inc.php - Line: 248
« Last Edit: March 09, 2006, 12:52:44 pm by b90220208 »
Logged
cpg:   1.4.4
os:   win2003
php:   5.1.1
apache: 2.0.55
mysql: 5.0.16

b90220208

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #3 on: March 09, 2006, 12:48:46 pm »

debug output message.
« Last Edit: March 10, 2006, 02:49:04 am by b90220208 »
Logged
cpg:   1.4.4
os:   win2003
php:   5.1.1
apache: 2.0.55
mysql: 5.0.16

Nibbler

  • Guest
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #4 on: March 09, 2006, 02:49:56 pm »

Increase the size of the field for EXIF data in your database. Find the table cpg144_exif and adjust the field exifData from TEXT to MEDIUMTEXT.
Logged

b90220208

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #5 on: March 09, 2006, 04:50:24 pm »

Thanks# (I come from chinese so my english is not good.)
Can anyone teach me What is the "exif Data" ?

There is just the same err message after I change the field "exifData" to MEDIUMTEXT even LONGTEXT !

I upload a lot of pics by browser or windows file manager and then use "batch add files" to insert pics to DATABASE .
All of these process are ok except that pics in my first post here.

Would anyone please test this pic for me?
pic link:  http://home.pchome.com.tw/family/b90220208/phillymj2.jpg
Logged
cpg:   1.4.4
os:   win2003
php:   5.1.1
apache: 2.0.55
mysql: 5.0.16

Joachim Mller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "displayimage.php" don't work when query to mysql
« Reply #6 on: March 09, 2006, 10:25:52 pm »

disable exif in coppermine's config if you don't need it and if you have no idea what it is.
Don't post debug_output unless requested. I told you not to post debug_output, but yet you did ::)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 19 queries.