Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: problem after update  (Read 4908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

codo

  • Guest
problem after update
« on: March 14, 2006, 02:04:39 am »

i just updated an now i get following erroer codes

Fatal error: phpbb2018_udb(): Failed opening required '../phpBB2/config.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/skoda/html/typo3/web/fileadmin/cpg133/bridge/phpbb2018.inc.php on line 39

has anybody a sugesstion?
Logged

codo

  • Guest
Re: problem after update
« Reply #1 on: March 14, 2006, 02:28:31 am »

if if call the bridgemgr.php i get following error
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /var/www/skoda/html/typo3/web/fileadmin/cpg133/bridge/phpbb2018.inc.php on line 48
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: problem after update
« Reply #2 on: March 14, 2006, 06:38:08 am »

make sure you have uploaded all files as suggested in the upgrade section of the docs.
Logged

codo

  • Guest
Re: problem after update
« Reply #3 on: March 14, 2006, 10:13:29 am »

HI
Thaks for your answer.
yes i uploaded all files now i could disable the bridgemgr.
i think the problems is relatet to the settings there but i think i just dont get it right.
i use phpBB2 version 2.0.18
Forums-URL:      http://www.skoda-oldtimer.at/php/phpBB2
Relativer Pfad zur Konfigurations-Datei Deines Forums:    
Beitrags-basierte Gruppen verwenden?:    1
Cookie-Vorsilbe:    phpbb2mysql

the forum is reachable under this link but i have a problem with the relative Pfad because the gallery is in http://www.skoda-oldtimer.at/fileadmin/cpg133 and the forum in  http://www.skoda-oldtimer.at/php/phpBB2 and every possibility i tryed just did`t work excep ../ otherwise i got ther is no config.php.....
????
Logged

codo

  • Guest
Re: problem after update
« Reply #4 on: March 14, 2006, 03:39:04 pm »

i also tryed to move the forum to the same subdirectory but i still get this strange error code

Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /var/www/skoda/html/typo3/web/fileadmin/cpg133/bridge/phpbb2018.inc.php on line
line 48 :   'host' => $dbhost, 'localhost'
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.