Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Trouble login as Admin  (Read 4972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

john123

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Trouble login as Admin
« on: March 06, 2006, 04:24:08 pm »

Hi
Wonder if someone could help me - my gallery was working fine until just now. I haven't added or done anything recently to cause the problem but it seems to have just appeared. I can not get into the admin side of the gallery.

Everytime I login as admin it processes the name/pswd, welcomes me as admin and then takes me back to the main index (without the admin rights).

I have checked through the threads and have no blank spaces in config.inc or functions.inc

The address is http://www.takingtheleads.co.uk/cpg143/index.php

Has anyone any suggestions?
Thanks John
« Last Edit: March 06, 2006, 10:30:09 pm by TranzNDance »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Trouble login as Admin
« Reply #1 on: March 06, 2006, 07:29:58 pm »

have you tried to clear cookies

john123

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Trouble login as Admin
« Reply #2 on: March 06, 2006, 07:33:27 pm »

Duh! - that was it - thanks a lot   :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.