Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Strange thing happening in admin and user menu when customize template  (Read 2964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tatty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Ello !

I've just installed coppermine 1.4.4
I have another 2 galleries, but they're coppermine 1.3.5... I'm going to upgrade soon.

But when I finished editing the template and uploaded everything... one strange thing happened.
First, I can't change the language I see. I wanna change it to English and it keeps in Portuguese no matter how many times I change.
Second, I don't see the CONFIG in the admin menu... it simply doesn't show. I tried to figure out how to access the configuration, but strangely, when I tried to switch to user, it leaded me to the configuration page  ??? ???

I was checking the theme.php of "classic" template and thought it so different of the other versions...
is there anything I can read or anything that can help me editing the templates in coppermine 1.4.4??

Thanks a lot!
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Logged

tatty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Thanks for your fast response :) I'm going to read and make everything needed to make my gallery work :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 20 queries.