Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Publicity module in Coppermine, How ??  (Read 4351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sle-sle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Publicity module in Coppermine, How ??
« on: February 25, 2006, 01:02:58 pm »

Hello !!

I want to put a publicity module in my coppermine but I dont know how !!

somebody can help me?

Thanks !!
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #1 on: February 25, 2006, 06:09:40 pm »

What's a publicity module?
Logged

sle-sle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #2 on: February 25, 2006, 07:01:43 pm »

Any that operate with Coppermine, of course !

Thanks.
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #3 on: February 25, 2006, 07:08:29 pm »

That doesn't answer my question. I don't what you're talking about.
Logged

sle-sle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #4 on: February 25, 2006, 08:58:07 pm »

That doesn't answer my question. I don't what you're talking about.

banner-rotation scripts or similar.

Where I can see any block of banner rotation for to put in the anycontent.php file ?
Logged

lordprodigy

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 228
    • B514 ///
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #5 on: February 25, 2006, 11:58:50 pm »

search the boards for ads, banners, or similar keywords. right now there is no "module" that does that. I have posted a plugin request which would deal with google ads or possibly any type of ads/banners.

the easiest way to go for this is to add your code into the theme.html. if you want to get fancy, search the boards for phpadsnew...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #6 on: February 27, 2006, 08:01:26 am »

the easiest way to go for this is to add your code into the theme.html.
There's no such file.
Logged

lordprodigy

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 228
    • B514 ///
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #7 on: February 27, 2006, 06:02:00 pm »

There's no such file.

sorry I meant template.html  ::)
« Last Edit: February 27, 2006, 06:18:25 pm by lordprodigy »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #8 on: March 01, 2006, 10:01:29 am »

a banner rotation script means dynamic (PHP) code, so it can't go into template.html (which can only hold static html code). Instead, such a modification needs to go into theme.php. Another option would be the use of anycontent.php or using the custom_header_include feature.
Logged

lordprodigy

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 228
    • B514 ///
Re: Publicity module in Coppermine, How ??
« Reply #9 on: March 01, 2006, 07:20:18 pm »

check this thread http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=18284.0

and this one too: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=27970.0

although they apply to google ads, it will give you an idea how to integrate ad code into your theme.php.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.