Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Page looking OK in Firefox but strange in IE....  (Read 4756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mortenva

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« on: February 15, 2006, 10:02:50 pm »

I've worked on a theme for my gallery and previewed it in Firefox which I use where it looks fine:
(http://www.mbvfoto.net/img/front_FFX.gif)

but when it is looked at in IE it looks like this:
(http://www.mbvfoto.net/img/front_IE.gif)

It seems like every word gets its own line. Template.html looks like below. Anyone got a suggestion why this is so, and know how to fix it??

Regards, Morten.


Code: [Select]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html dir="{LANG_DIR}">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={CHARSET}" />
<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
<title>{TITLE}</title>
{META}
<link rel="stylesheet" href="themes/mbvfoto/style.css" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="scripts.js"></script>
<!-- $Id: template.html,v 1.9 2005/12/04 03:22:35 donnoman Exp $ -->
</head>
<body><center>
  {CUSTOM_HEADER}
  <table width="70%" border="0" cellpadding="20" cellspacing="20">
    <tr>
      <td valign="top" style="border: 1px solid #5F5F5F; background-color: #EFEFEF;">
        <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="100%" align="center">
      <img src="themes/mbvfoto/images/mbvfoto2.gif" width="900" height="126">
              <h1>{GAL_NAME}</h1>
              <h3>{GAL_DESCRIPTION}</h3>
              {SYS_MENU}{SUB_MENU}
            </td>
          </tr>
        </table>
        <img src="images/spacer.gif" width="1" height="15" alt="" />
        <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
          <tr>
            <td valign="top">
              {ADMIN_MENU}
              {GALLERY}
              <div style="text-align:center;">
              <div>
  {LANGUAGE_SELECT_FLAGS}<br />
  {THEME_SELECT_LIST}{LANGUAGE_SELECT_LIST}
  </div>
  </div>
            </td>
          </tr>
        </table>
      </td>
    </tr>
  </table>
  {CUSTOM_FOOTER}{VANITY}
</center>
</body>
</html>
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« Reply #1 on: February 16, 2006, 10:52:12 am »

post a link
Logged

mini1400

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 34
    • Minis & Megaliths
Re: Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« Reply #2 on: February 16, 2006, 01:40:34 pm »

Blueiris

  • VIP
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 170
  • Horse poor!
    • Saddlebred World Gallery
Re: Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« Reply #3 on: February 16, 2006, 05:03:08 pm »

Did you already find the fix? The page is looking the same to me in both FF and IE.
Logged
You can lead a horse to water, but you can't make him drink - he's got to discover that it's wet for himself.

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« Reply #4 on: February 16, 2006, 07:19:34 pm »

you posted on the wrong board (cpg1.4 themes/skins/templates) - you have cpg1.3.5, so I moved your thread accordingly. There's a good reason for having different support boards: things differ between the two versions, particularly the theming.
« Last Edit: February 22, 2006, 10:29:12 am by GauGau »
Logged

mortenva

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Page looking OK in Firefox but strange in IE....
« Reply #5 on: February 22, 2006, 06:34:43 am »

Hi all. Thanks for your time. Sorry for not responding on this thread. I suddenly found myself in an internet-free situation for some week.  I'm actually requesting help for cpg 1.4, but I'm running it all on an offline server for the moment so I cannot provide any links..
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.