Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "User galleries" category not showing up!  (Read 2519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimkasmir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
"User galleries" category not showing up!
« on: February 18, 2006, 06:02:37 pm »

I have installed the gallery on my site, nut the default "User galleries" categorie does not show up. The rest of the albums/categories I made are working perfectly. What can I do?!  ???
« Last Edit: February 18, 2006, 09:48:05 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: "User galleries" category not showing up!
« Reply #1 on: February 18, 2006, 06:05:41 pm »

If you make a user gallery then it will appear.
Logged

dimkasmir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: "User galleries" category not showing up!
« Reply #2 on: February 18, 2006, 06:08:15 pm »

What do u mean? In the categories section a categorie entitled User galleries exists already (by default).
Logged

dimkasmir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: "User galleries" category not showing up!
« Reply #3 on: February 18, 2006, 09:06:10 pm »

O never mind I got it! ;D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 20 queries.