Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 0 uploads were successful. (not similar)  (Read 3227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jb1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
0 uploads were successful. (not similar)
« on: February 12, 2006, 02:23:52 am »

I know that there have been a few topics on the boards about these similar problems - but I've read through them - and am still having problems.

Whenever I try to upload a photo from browser, no matter how big or small it is, coppermine always reports back 0 uploads were successful.

I've turned on all of the debugging as per FAQ, but couldn't find any useful information

Phpinfo shows:
Code: [Select]
file_uploads On On
post_max_size 8M 8M
upload_max_filesize 7M 7M

Host has GD, IM installed.

Fixed

Any help would be great.

-jb
« Last Edit: February 12, 2006, 02:45:48 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: 0 uploads were successful. (not similar)
« Reply #1 on: February 12, 2006, 02:26:37 am »

Please set uploads to single file mode as suggested.

http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble
Logged

jb1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: 0 uploads were successful. (not similar)
« Reply #2 on: February 12, 2006, 02:35:52 am »

Sorry, fixed.

Error:
Quote
No file was uploaded !
If you have really selected a file to upload, check that the server allows file uploads...
File: /home/.bellboy/wizardz/souldier.org/contiki2/db_input.php - Line: 300

Logged

Nibbler

  • Guest
Re: 0 uploads were successful. (not similar)
« Reply #3 on: February 12, 2006, 02:40:37 am »

I get

Failed to create directory /home/wizardz/albums//home/wizardz/albums/userpics/10002

Check your albums and userpics paths in config are valid.
Logged

jb1

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: 0 uploads were successful. (not similar)
« Reply #4 on: February 12, 2006, 02:41:54 am »

Fixed.

It was a problem with the permissions on the "/tmp" directory on the actual server itself.

The webhost has very strict security settings.

Maybe the script should incorporate a user defined temp directory to stop similar problems? I don't know how often you would see this.

Thanks for your quick response Nibbler,

-jb1
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: 0 uploads were successful. (not similar)
« Reply #5 on: February 12, 2006, 02:45:29 am »

All http uploads go via /tmp, php scripts don't have control over that part of the process. I'll mark this as solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 21 queries.