Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "most viewed" and album with linked files, only thumbnails show correctly  (Read 2464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sharpo

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 326

I've set up some albums which consist mostly of linked files (images) The one image that is not linked is used to give the album a thumbnail. If I select "most viewed" on that album, all the thumbnails show with "views" displayed underneath, but the only thumbnail to display a larger image (when "clicked") is the image that is actually in that folder. All the others (linked images) give this message:-

Template error
Failed to find block 'admin_approval' etc etc etc........

I have been reading the faq on the above error, and searched for any similar problems with linked images, but cannot see an answer.

Perhaps "most viewed" only works with albums that actually contain the images? This is how it seems for me.
« Last Edit: February 10, 2006, 05:19:33 pm by TranzNDance »
Logged
Sharpo (not an expert, just a Coppermine user)
3 live galleries, first started in 2006, all now 1.6.04.
http://www.sharpos-world.co.uk/BB3cpg/ (1.6.07)with over 8,000 images.
http://www.sharpos-world.co.uk/cpg/ with over 25,000 images
http://www.sharpos-world.co.uk/kc/ with over 300 images

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

sharpo

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 326
Re: "most viewed" and album with linked files, only thumbnails show correctly
« Reply #2 on: February 10, 2006, 05:18:23 pm »

I think this problem was me being stupid, seems I had set the album permissions to "me only". Sorry!

Once that was set correctly it fixed the initial problem, but there is still another which I will post under a different subject after I have double-checked everything
Logged
Sharpo (not an expert, just a Coppermine user)
3 live galleries, first started in 2006, all now 1.6.04.
http://www.sharpos-world.co.uk/BB3cpg/ (1.6.07)with over 8,000 images.
http://www.sharpos-world.co.uk/cpg/ with over 25,000 images
http://www.sharpos-world.co.uk/kc/ with over 300 images
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.