Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: URENT! Gallery Has Disappeared!  (Read 4699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nnaerie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
URENT! Gallery Has Disappeared!
« on: February 04, 2006, 01:17:17 am »

I don't understand what has happened...I installed and customized the gallery a week ago, and everything had been running smoothly, no issues whatsoever.  Today, when I went to load the URL of my gallery: http://nnaerie.net/galerie it gives me a completely white page.  Nothing there.  Blank white space, with nothing when I view source.  Does the same for other parts of the gallery, like the upload page, etc.

What happened!?  I spent a lot of time uploading and streamlining everything, and there were no issues...it was working perfectly last time I had checked.  This is very sudden.

PLEASE HELP!!!
« Last Edit: February 12, 2006, 05:29:06 pm by TranzNDance »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #1 on: February 04, 2006, 01:20:14 am »

Something probably wrong with your webhost server. I can't access php files like I should. I get a prompt to download them.
Logged

nnaerie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #2 on: February 04, 2006, 01:23:10 am »

Any idea what?  Is all the data lost?

I'm not sure what I would ask my web host.

Is it more likely a glitch than a possibility it's been hacked?
Logged

nnaerie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #3 on: February 04, 2006, 01:29:29 am »

I went into the file manager and looked inside index.php...it says this at the top:

"index.php
File Type: PHP script text

ERROR
You installed the standalone Coppermine into your Nuke portal.
".
         "Please download and install a CPG Port: CPG for PostNuke OR CPG for PHPnuke";"

Would that be the problem?  I don't know if that message was there before or not...I'm confused hy it was working previously, and have no idea what the blank white pages mean, or how to fix them.
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #4 on: February 04, 2006, 01:35:57 am »

The docs folder is intact; the manual is in html and so is not affected. You would need to ask your webhost what's up with PHP on the server. If the mysql database is ok, then you likely still have your data. But I can't tell from here.

From what I can see, the files (update.php, index.php and albums folder) are there but the server isn't handling them correctly.


Logged

djtaz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #5 on: February 12, 2006, 04:57:36 pm »

Looks to be sorted out - beautiful site - really nice to look at , well done !
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: URENT! Gallery Has Disappeared!
« Reply #6 on: February 13, 2006, 10:10:10 am »

@djtaz: thanks for reporting back
@nnaerie: it would be nice if you replied to the threads you started if you were able to solve them
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.