Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: URL Wrong In Ecards  (Read 6614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
URL Wrong In Ecards
« on: January 31, 2006, 08:28:49 pm »

Hi
First off great program, I'm well impressed with it!

I am haowever just haveing one small problem, well it possibly is a big problem :)

When I send an eecard the URL is wrong, this is the link I get:
http://www.battle-fields.com/coppermine//displayimage.php?pos=-162

its got 2 /'s just before the displayimage.php filename. I have checked my setup and I tried deleting the trailing / off the end of my gallery url in general settings (http://www.battle-fields.com/coppermine/) but it just keeps reapearing so I guess it needs it?

Any help would be greatly recieved.
Thanks
« Last Edit: February 20, 2006, 03:42:12 am by Nibbler »
Logged

Bone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #1 on: February 01, 2006, 02:20:43 pm »

So I take it I am alone with this problem?

I have managed to fix it by editing the configuration table in the database I removed the trailing / from the url, problem is when ever I change a config via the admin panel it goes back to how it was.

Ive got version 1.4.3 and everything seems to be checking out OK in versions.
Logged

Bone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #2 on: February 01, 2006, 02:24:02 pm »

Just a thought,I use joomla and have altered the path in coppermine for albums and userpics to the stories directory in joomla so I cna use the images in our webpages.
Could that affect it?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #3 on: February 01, 2006, 07:08:22 pm »

I don't think so. Can't take a deeper look right now, your site is blocked for me (because of issues on my end, not yours - don't worry).
Logged

Bone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #4 on: February 01, 2006, 08:14:10 pm »

Thanks for your interest, I uploaded the entire package again except the includes/config and the otehr file you are supposed to leave alone when upgrading :)

Logged

Nibbler

  • Guest
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #5 on: February 01, 2006, 08:15:27 pm »

Remove the extra slash from this line in include/themes.inc.php

Code: [Select]
<a href="{VIEW_MORE_TGT}/displayimage.php?pos=-{PID}">
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #6 on: February 01, 2006, 08:51:22 pm »

@Nibbler: bug?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #7 on: February 01, 2006, 08:59:41 pm »

Seems to be, not sure why no-one noticed before now though.
Logged

Bone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #8 on: February 09, 2006, 01:26:15 pm »

Sorry for late reply thanks for that Ill give it a go :)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: URL Wrong In Ecards
« Reply #9 on: February 20, 2006, 03:42:02 am »

Fixed in cvs.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 18 queries.