Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Image does not display  (Read 5285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TexAcoon

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Image does not display
« on: January 28, 2006, 08:38:32 pm »

http://www.amadistrictii.org/amad2/gallery/index.php

Over the past few days my Coppermine program has been working great! ...

When you click on a thumbnail image you get "Page Not Found screen" ... 
Example: http://www.amadistrictii.org/amad2/gallery/thumbnails-3.html

Made a title change in configuration and did not change anything elsewhere that I'm aware of ..

Yet, it seems to have misplaced the "display" function for some reason ...

Any ideas?
 

« Last Edit: January 28, 2006, 08:43:34 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Image does not display
« Reply #1 on: January 28, 2006, 08:39:09 pm »

Disable the SEF urls plugin.
Logged

TexAcoon

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: Image does not display
« Reply #2 on: January 28, 2006, 08:43:15 pm »

YUP! ... WHO"S THE MAN! >> NIBBLER! ...

It Worked ...  Thanks again !
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.