Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Takes 5 minutes to load a page  (Read 3176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SammyBotz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Takes 5 minutes to load a page
« on: January 28, 2006, 01:49:24 am »

All of a sudden my gallery takes forever to load pages. Please be so kind as to tell me what to do to fix this problem. I have full control over the server and the problem is definately in this gallery script as all other content on the server is fine. Thanks alot
« Last Edit: January 28, 2006, 06:44:42 pm by SammyBotz »
Logged

SammyBotz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Takes 5 minutes to load a page
« Reply #1 on: January 28, 2006, 02:00:17 am »

It seems this only affecting my computer. My friends can load the site instantly. I have cleared all my cookies and temporary internet files. What else can I do?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Takes 5 minutes to load a page
« Reply #2 on: January 28, 2006, 03:44:10 am »

Temporarily disable all pseudo "security" software on your PC like "Norton Internet Security" or similar crap to find the culprit. Posting a link to your page might help. In the future, don't post debug_output unless requested.
Logged

SammyBotz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Takes 5 minutes to load a page
« Reply #3 on: January 29, 2006, 04:38:22 pm »

I just noticed when I bypass my linksys BEFSR41 router the problem goes away. Do these routers go bad over years time?

I have not touched any router settings in ages.

Thank you
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.