Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Album created using XP publisher but no photos in album  (Read 2345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

youth4j

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 48
Album created using XP publisher but no photos in album
« on: January 18, 2006, 10:56:55 pm »

I don't have a problem uploading using http:// method but for some reason the XP Publish method doesn't work. When I use XP publish it doesn't give me any error messages. But it creates the album that doesn't have any photos inside the album.

I followed all the directions from http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/docs/index.htm#upload_trouble and I didn't get an error message

I've seen similar problem requests on the forum but not like what I have. I've seen that there is a XP publish bug with cpg 1.4.3 but I don't know if it's this problem.

Here is the user account that you can test the XP Publish program with.

http://www.youth4j.org/pics/index.php
username: vee
password:  test


Logged

youth4j

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 48
Re: Album created using XP publisher but no photos in album
« Reply #1 on: February 28, 2006, 11:02:37 pm »

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Album created using XP publisher but no photos in album
« Reply #2 on: March 01, 2006, 09:23:33 am »

issue solved then?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 19 queries.