Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: After login... login?  (Read 3903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thoxic

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
After login... login?
« on: January 14, 2006, 10:59:12 pm »

Hi guys .

My problem now is:

When I login it´s everything ok, but it redirect to the index.php without login... appears the menu with "Login" again and I never can login!

When I try to enter on admin.php directly for exemple it appears:

"You don't have permission to access this page."

What can I do?!

Thanks!
« Last Edit: January 18, 2006, 04:20:38 pm by TranzNDance »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: After login... login?
« Reply #1 on: January 15, 2006, 02:40:46 pm »

As a first step: post a link to your site.
Logged

thoxic

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: After login... login?
« Reply #2 on: January 16, 2006, 08:52:02 pm »

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: After login... login?
« Reply #3 on: January 17, 2006, 08:26:57 am »

send me a PM that contains
1) a link to this thread
2) a link to your page
3) an admin account
4) link and access data to your phpMyAdmin tool

If you don't have phpMyAdmin, install it first.
Logged

thoxic

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: After login... login?
« Reply #4 on: January 17, 2006, 03:01:16 pm »

Thanks. I´ve sent this for you!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: After login... login?
« Reply #5 on: January 18, 2006, 09:36:50 am »

I've experimented with the data you sent me and tried to fix the login, but I wasn't able to get it fixed. I must confess I'm at my wit's end.. The only thing that I could think of is that some coppermine file got corrupted during upload, so I suggest you re-upload all coppermine files from a fresh package - I'm sorry. Maybe another dev has got an idea what's wrong (I may have missed something obvious).
Logged

thoxic

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: After login... login?
« Reply #6 on: January 18, 2006, 01:44:30 pm »

I've experimented with the data you sent me and tried to fix the login, but I wasn't able to get it fixed. I must confess I'm at my wit's end.. The only thing that I could think of is that some coppermine file got corrupted during upload, so I suggest you re-upload all coppermine files from a fresh package - I'm sorry. Maybe another dev has got an idea what's wrong (I may have missed something obvious).

Well, I´ve downgraded to CPG 1.3.5... and I got it! (login)...but the admin menu doesn't appear.

And when I try to enter on config.php it appears:

"You don't have permission to access this page.  "

Can you see it for me now?!

thanks.
Logged

thoxic

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 28
Re: After login... login?
« Reply #7 on: January 18, 2006, 02:02:49 pm »

Uou...close please, I got it fixed by myself. thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.