Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: using old mysql database  (Read 3055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lotushurt

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
using old mysql database
« on: January 08, 2006, 10:15:22 pm »

well guys im having a little problem.. in my mysql database ive got 4 diferent table prefixes.. im trying to go back to my first one "cpg_". i know it is there because if i run a check throught the cpanel it shows:
xx_copp1.cpg_banned                            OK
xx_copp1.cpg_bridge                            OK
xx_copp1.cpg_categories                        OK
xx_copp1.cpg_comments                          OK
xx_copp1.cpg_config                            OK
etc..

everything with OK.

after i tried upgrading to 1.4 i have lost all my albums. so i got my backup 1.3 gallery and putted in my host throught ftp. i edited the config.inc.php to everything but now when i open the index of the gallery it opens a blank page. absolutly nothing. if i type config.php on the url i can go to the config page and edit stuff there. but the main page doesnt appear and my old users and albums/cat/etc are all gone.. like a fresh install. (even thought i got the same files as back there, with userpic folders and all files in it!!)

help?  ???
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.