Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: XP publishing wizard problems  (Read 2826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lldanj

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
    • Vegcar.net
XP publishing wizard problems
« on: January 04, 2006, 01:32:36 am »

CPG is working great for me.  I followed the directions for activating the XP publishing wizard in windows (I have XP Pro).  I go to an image (99k) and click Publish this file to the Web.  I see the list of places to publish the file and one is Coppermine Gallery.  I choose that and click next.  I am prompted for username and password.  I enter my coppermine credentials and get the following windows message:  "The wizard could not connect to the internet, or the Web service returned a wizard page that is not valid."

I enabled debug mode and tried again.  I have no xp_publish.log file.

Dan Rosenberg
www.rosenbergphotos.com
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: XP publishing wizard problems
« Reply #1 on: January 04, 2006, 06:15:37 am »

you have cpg1.4.2, so you have posted in the wrong board. Moving your thread accordingly. Upgrade to cpg1.4.3
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.