Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Search Problem 1.4.3  (Read 3563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Search Problem 1.4.3
« on: January 01, 2006, 10:19:26 pm »

Not the best topic, but couldet come up with a better one.

Im having some problem when you search for a foto.
The search works fine, but when you click on the found file it says nothing to show.

But if i get into the album and click on the specific file it works as it should.

Anny idea what might be wrong?

http://covers.stabilt.se/ If you want to check it out. Swedish thou.  :)
« Last Edit: January 02, 2006, 12:21:15 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #1 on: January 01, 2006, 10:21:25 pm »

Your gallery requires a login in order to use the search feature. You have dots in your cookie name. These are not legal characters for a cookie name and must be removed.
Logged

bast

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #2 on: January 02, 2006, 12:05:46 am »

That was the problem. with the cookiename.. I had change a little bit to mouch.  :)

Thanx Nibbler
Logged

Stifler

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #3 on: October 12, 2006, 04:48:43 pm »

Ive got the same problem.

http://cstmcovers.ej.am/galleri/
test/test
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #4 on: October 12, 2006, 05:32:43 pm »

No, you have a different problem. You have set your cookie name to the same thing in both Coppermine and phpbb. There is a reason we tell you not to do this.
Logged

Stifler

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #5 on: October 12, 2006, 05:35:48 pm »

No, you have a different problem. You have set your cookie name to the same thing in both Coppermine and phpbb. There is a reason we tell you not to do this.
Should I use 3 different cookies?
One for phpbb, one for coopermine, and one for the bridge?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #6 on: October 12, 2006, 05:39:27 pm »

There are only 2 sets of cookies involved

1) phpbb cookies.

These are the cookies that phpbb uses. They should have their own name, such as phpbb2mysql

2) Coppermine cookies

These are the cookies that Coppermine uses for things like searching. They should have their own name, such as cpg

In the bridge manager, you need to tell Coppermine what name phpbb is using for its cookies. You don't actually *set* anything here, you just need to tell Coppermine what the setting is in phpbb.
Logged

Stifler

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Search Problem 1.4.3
« Reply #7 on: October 12, 2006, 05:40:59 pm »

Okey, so Im going to change the cookiename in the gallery.

Thanks for your support. :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.