Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Garbled Images after user upload  (Read 3736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jo_dadday

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Garbled Images after user upload
« on: December 29, 2005, 05:35:11 pm »

I'm running CPG 1.4.2 on a linux apache server, and i can upload files without a problem using the 'batch upload' utility.

When a registered user tries to upload a file, there are no errors, but in the gallery, both the thumbnail and the intermediate pics are garbled and the color is all messed up. when I click on the intermediate pic to see the original file, the color is fine.

I have contacted my hosting service, and have confirmed that GD2 is installed.
Any help with this issue would be greatly appreciated.

Here is what the intermediate pics look like (and yes, the original was full colour.)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

jo_dadday

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Garbled Images after user upload
« Reply #2 on: December 29, 2005, 06:34:50 pm »

ok, so this is kinda wierd. I followed the instructions, and using my admin account , both under user and admin mode, there was the error message "
The selected album/file does not exist !

File: /homepages/29/d143536431/htdocs/pictures/include/functions.inc.php - Line: 1308"

I tried a registered user account and same thing.

the picture does appear in the album tho. and the colors are messed.

here's the debug info:

Code: [Select]
USER:
------------------
Array
(
    [ID] => 4e22ba6ae60bcd2711e20d296db5abac
    [am] => 0
    [lang] => english
    [lap] => 2
    [liv] => Array
        (
        )
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

jo_dadday

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: Garbled Images after user upload
« Reply #4 on: December 30, 2005, 02:01:59 am »

i already followed that troubleshooting thing. Oh, my bad, the testing username is "test" and password is "user"... :-\

the gallery is located at pictures.surreyyp.com
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.