Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Trouble uploading II  (Read 2603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

edelholz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Trouble uploading II
« on: December 27, 2005, 10:10:14 am »

I got uploading files to work with the solution mentioned in Trouble uploading. But I was cheerful too early. GD1 was still enabled. And with GD1 the resized pictures really look crappy (compare intermediate to original). And once I enable GD2, I get the error message mentioned in the other thread .
Any ideas? As I said, GD2 is reported to be installed and the preview thumbs are generated as well.

There's a test account at the gallery: http://klangbuero.net/cbg/. User/Pass is test/test.

edit: After rebuilding the thumbs/intermediates (with GD2 enabled) the quality is better. *shrugs* I still can't get GD2 working while uploading pictures.
« Last Edit: December 27, 2005, 11:25:37 am by Nibbler »
Logged

edelholz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Trouble uploading II
« Reply #1 on: December 27, 2005, 10:44:48 am »

Okay, all my fault. I did not apply the often-mentioned fix for both GD1 and GD2, that's what caused the error. Everything seems to be working smoothly now, sorry for causing any trouble.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.012 seconds with 19 queries.