Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: cpg 1.4.3 and phpBB2.0.19 - Cookie prob  (Read 3743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TheDeath

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
cpg 1.4.3 and phpBB2.0.19 - Cookie prob
« on: January 31, 2006, 11:49:10 pm »

Hi,

The Problem is that when i want to go to the Coppermine Gallery, i'm getting redirect to the login page (with redirection in the URL) of th board, oke so far so good. But after i logged in, the gallery redirects me to the index page of the board too.
I tried some different settings for the Cookie, like to set the cookie name in the coppermine + board to the same or to change the folder of the cookie. Nothing works .. So I'm posting here now :-/

I don't really know if bridging is the same as i had it befor the update to 1.4.3 (from 1.3.2 i think) .. All the user data was saved in the phpBB database so I don't have any user in the gallery (i created the test account twice ... once for forum and one for the gallery because of the error ..) ..

Coppermine install: http://www.world-in-war.de/fun/Bilder/
Forum install: http://www.world-in-war.de/fun/Bilder/board/
Coppermine version: cpg1.4.3
Forum version: phpBB 2.0.19
Test user account: test / test

BridgeManager settings:
Forum URL:  http://www.world-in-war.de/fun/Bilder/board/
Relative path to your BBS's config file:  board/ 
Use post-based groups?:  1
« Last Edit: February 03, 2006, 12:48:28 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: cpg 1.4.3 and phpBB2.0.19 - Cookie prob
« Reply #1 on: January 31, 2006, 11:57:59 pm »

Works fine for me, what exactly is the problem ?
Logged

TheDeath

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
Re: cpg 1.4.3 and phpBB2.0.19 - Cookie prob
« Reply #2 on: February 01, 2006, 01:29:03 am »

Mhm ...

You're right .. with the test account it works,

But with the Administrator Account it alreay doesn't work ...
If i just make "/Bilder/" ... he redirects me to "/Bilder/board/"
If i type in "/Bilder/util.php" for example ... he says "You don't have the permission" .. and on the top i see that i'm not logged in ..

Really strange ...
Logged

TheDeath

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
Re: cpg 1.4.3 and phpBB2.0.19 - Cookie prob
« Reply #3 on: February 03, 2006, 12:47:03 am »

So ,

After some changes, editing and deleting inside of the database, my result is:

The ID of the admin in the Board must not be 1 .. don't know why but in the end i had to change the whole IDs of the gallery and board to another ID ..

hopefully it will work a long time the problem is "solved" .. ^^
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.