Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Bug found in 1.4.2. ... Sorry for posting here.  (Read 3859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Guerrilla

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Bug found in 1.4.2. ... Sorry for posting here.
« on: December 22, 2005, 10:12:22 am »

Hi guys !!!
Sorry for posting here the message about found bug, cause I cannot create new post in "Found Bugs" board.
So, I've found out the following:
When I do approve all new pictures and press the button, then after window refresh I get a message

Information

No image to display


That is correct ... but I run my Gallery in Russian language and instead of Information in russian langiage I get Error in English ... Even if I change languages (to German, for example), I still get 'Error' caption !!! ... It looks like only in English this table caption is working fine ... but other languages not ... it shows 'Error' in english all the time no matter what language is selected ...

So far I have found this small bug cause test new version 1.4.2 for a first couple days ... and I know for sure that everything was fine in my previous version 1.3.3 with this messages

Thank you and hope someone may fix the problem and say how. I've spent 2-3 hours trying to fix it myself and faild ...

Gegards,
Guerrilla

P.S. I have compared the language files (english and russian)... line to line - they are totaly identical !!! ... and what I did now - I have renamed "english.php" to "russian.php" and by choosing "Russian" in the language menu I also get "Error" even that the language files are totaly the same !!! Funny !!! :)
« Last Edit: December 22, 2005, 10:17:42 am by Guerrilla »
Logged

ecto

  • Supporter
  • Coppermine frequent poster
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 144
    • My very incomplete gallery
Re: Bug found in 1.4.2. ... Sorry for posting here.
« Reply #1 on: December 22, 2005, 03:17:58 pm »

Sounds a bit like this problem, you might want to check it.
Logged

Guerrilla

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: Bug found in 1.4.2. ... Sorry for posting here.
« Reply #2 on: December 22, 2005, 04:09:19 pm »

Sounds a bit like this problem, you might want to check it.
Yes, that sounds simmilar ... I've made changes ... but it didn't fix this bug ... I still get "Error" instead of "Information" in russian language :-((
Thanx anyway ... will add a post in other thread ...

Gerards,
Guerrilla
Logged

Nibbler

  • Guest
Logged

Guerrilla

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: Bug found in 1.4.2. ... Sorry for posting here.
« Reply #4 on: December 22, 2005, 10:48:12 pm »

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.