Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn  (Read 6729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hfohrman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 7
    • Bokskogsbackens Consulting
Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn
« on: December 12, 2005, 04:58:17 pm »

Yes I found that afterwords and I have been in contact with them. No problem.

But I still have the 2 bugs that i Found. And I werifyed that with one of the other translaters yesterday.

1. In file picEditor.php. Line 214. There you have hardcoded text that are displayed.  $message = "Thumbnail successfully saved - you can close this window now";

2. This one I have been doing test with the other translated languages and it's there all the time. After logged in if I switch from admin to user mode and back. There is a confirmation message displayed. And If fallback is on in the config this text is always displayed in englich. Even if there is a translation in the language file.
If I switch of fallback. Then it reads the local file. And I done tests with Swedish , German . Same procedure.

Hans
« Last Edit: December 15, 2005, 07:16:12 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn
« Reply #1 on: December 12, 2005, 06:06:39 pm »

Lang fallback doesn't work so well with numeric keys, change langfallback.inc.php

Code: [Select]
if (defined('MODE_PHP')) {
  $lang_mode_php_en = cpg_get_default_lang_var('lang_mode_php','english');
  $lang_mode_php = array_merge($lang_mode_php_en, $lang_mode_php);
}

to

Code: [Select]
if (defined('MODE_PHP')) {
  $lang_mode_php_en = cpg_get_default_lang_var('lang_mode_php','english');
  $lang_mode_php = isset($lang_mode_php) ? $lang_mode_php : $lang_mode_php_en;
}
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn
« Reply #2 on: December 15, 2005, 07:15:25 pm »

Fix committed to CVS.
Logged

Guerrilla

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn
« Reply #3 on: December 22, 2005, 04:10:45 pm »

Hi guys !!!
I have almost the same problem ... please read this thread
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=25415.0

Hope you can help me :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Bug found in 1.4.2 for different translatiosn
« Reply #4 on: December 23, 2005, 11:13:41 am »

don't try to hijack threads. You already got an answer on the other thread, no need to advertize your thread here.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.