Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Re: CPG1.4.2 released as stable - bug in e-mail encoding  (Read 5161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gaborsoha

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • Moha honlapja (Hungarian)
Re: CPG1.4.2 released as stable - bug in e-mail encoding
« on: December 17, 2005, 11:47:39 am »

Hello,

I have found a bug in sending e-card. The encode settings for the gallery is utf-8. When sendig an e-card, the special caraters seems OK in the browswer. But the recepient can not read it.

The solution:
change the following in include/mailer.inc.php line 125.
    var $CharSet           = "utf-8";       // it was "iso-8859-1"
(the best woulld be to use the encoding of the e-card form to make sure characters will look the same as it filled)


PS. The reason to write it here is I can not open a new topic  ???
« Last Edit: December 20, 2005, 03:57:29 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Re: CPG1.4.2 released as stable - bug in e-mail encoding
« Reply #1 on: December 20, 2005, 03:57:05 pm »

Already fixed.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CPG1.4.2 released as stable - bug in e-mail encoding
« Reply #2 on: December 21, 2005, 08:59:02 am »

PS. The reason to write it here is I can not open a new topic  ???
Read the sticky thread to find out why. Of course regular users can't start new threads on the announcement board, that's why the support board exists. ::)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 20 queries.