Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Comments not working. V.1.2.0  (Read 3947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shayna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Comments not working. V.1.2.0
« on: December 09, 2005, 11:43:15 pm »

I was just hired on to help with a site that has been around for a while.  The site has version 1.2.0-Nuke installed, and everything works except the comments feature.  Comments are enabled in each album permissions config, and overall config in the admin panel.  However, the feature simply doesn't show up on any page.  The gallery can be found here: http://theunspeakables.com/modules.php?op=modload&name=coppermine&file=index 

I would appreciate any help/ideas that anyone can give.  The templates seem to be in order, I really can't figure out why the comments feature is not showing up.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Comments not working. V.1.2.0
« Reply #1 on: December 10, 2005, 01:13:39 pm »

there's no support for the php nuke port. Moving your request accordingly. Read the sticky threads on the sub-board I moved your question to.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 18 queries.