Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: batch resize thumbs and pictures  (Read 2695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

radial

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
batch resize thumbs and pictures
« on: December 09, 2005, 06:15:55 am »

I've seen code for previous versions of coppermine on how to get the admin function to resize thumbs and pictures to not have to click process next set of pictures.  It basically called the update thumbs over and over by itself so you didnt have to keep clicking.  I would like to resize all my pictures easily, i have over 1000 in my coppermine.
i'd like to get an updated version of the code to work with 1.4 release please.

thanks
www.radialmonster.com
www.whootah.com
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: batch resize thumbs and pictures
« Reply #1 on: December 09, 2005, 09:43:53 am »

post a link to the thread you're refering to.
Logged

radial

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: batch resize thumbs and pictures
« Reply #3 on: December 09, 2005, 06:19:57 pm »

k, I see - the mod you're refering to is very complex, so it's not that easy to answer your question without looking into it in detail. Currently, I'm too busy to do so, sorry. Maybe someone else wants to look into this (thread is open).
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.