Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Link to albums lost after upgrade from 1.3.x to 1.4.2  (Read 5445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bruno.Wozniak

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Link to albums lost after upgrade from 1.3.x to 1.4.2
« on: December 03, 2005, 04:16:04 pm »

Hi,

I've just upgraded from 1.3.x to .1.4.2. I followed scrupulously the steps recommended in the doc.
Everything went fairly well but when I click on one of the albums, it doesn't work.

The message I get is actually a 404, page not found.

<Not Found
The requested URL /Photos/thumbnails-70.html was not found on this server.

Apache/ProXad [Sep 2 2005 07:05:39] Server at wozniak.bruno.free.fr Port 80>

Any idea?

Bruno Wozniak
« Last Edit: December 03, 2005, 07:07:40 pm by TranzNDance »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: Link to albums lost after upgrade from 1.3.x to 1.4.2
« Reply #1 on: December 03, 2005, 04:52:53 pm »

Uninstall the search engine friendly URLs plugin.
Logged

Bruno.Wozniak

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Link to albums lost after upgrade from 1.3.x to 1.4.2
« Reply #2 on: December 03, 2005, 06:43:13 pm »

Great, it works, many thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 20 queries.