Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Watermark addon stopped working - gives no such file or directory error  (Read 4684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

linuxhata

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 50

Warning: imagecreatefrompng(/blablablabla/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /blablablabla/include/picmgmt.inc.php on line 274

and so on, all errors refer to that file is missing. But that file is on place, everything worked fine, and no one touched anything ever. What should I do? Image file is not corrupted by itself.
« Last Edit: February 15, 2006, 01:13:18 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Watermark addon stopped working - gives no such file or directory error
« Reply #1 on: February 15, 2006, 01:00:17 am »

Support for mods is given only on the thread dealing with that mod.
Logged

linuxhata

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 50
Re: Watermark addon stopped working - gives no such file or directory error
« Reply #2 on: February 15, 2006, 01:11:11 am »

I've previously searched forum for similar errors, and most results lead to this section, so I post it here. If it's possible, please move it to addon section then.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Watermark addon stopped working - gives no such file or directory error
« Reply #3 on: February 15, 2006, 01:13:02 am »

Go to the thread where you found the instructions to make this mod and post on it. Closing this now.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 21 queries.