Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Pictures not showing in "Normal" View  (Read 5025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

andreyua

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Pictures not showing in "Normal" View
« on: December 01, 2005, 07:54:20 pm »

For some reason the pictures on my site are not showing when in normal view, but when you click on them, everything is fine.

Here is an example:
http://scyoa.com/photo/displayimage.php?album=lastup&cat=13&pos=6

Its not like this with all the pictures, just some.

ANY help, would be great.


Thanks in Advance.
« Last Edit: December 01, 2005, 10:24:40 pm by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Pictures not showing in "Normal" View
« Reply #1 on: December 01, 2005, 08:02:54 pm »

Apparently some of the intermediate pics are missing. You can rebuild them using admin tools.
Logged

andreyua

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Pictures not showing in "Normal" View
« Reply #2 on: December 01, 2005, 10:22:25 pm »

Hey Man!
Thanks a million!

I didnt know of that option in admin tools

Thanks again
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.