Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload  (Read 11771 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Terboggs

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
    • Susan G's Gallery
Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« on: November 24, 2005, 11:22:18 pm »

My website is elderstreetartist.com. I'm using Windows XP. My username is susangoettschepaintings  Passwork is 497604

I was able to upload pictures using 1.35. When I switched to the new version all I get is the message : The Wizzard was unable to connect to the internet or the Web Service returned a wizzard page that is not valid.

Terrence Boggs
« Last Edit: November 25, 2005, 09:31:37 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #1 on: November 24, 2005, 11:52:54 pm »

it appears that you haven't performed the upgrade successfully - when I go to http://elderstreetartist.com/gallery/index.php, I get
Quote
Fatal error: Call to undefined function: get_meta_album_set() in /home/elderstreetartist/gallery/index.php on line 748
. I guess you haven't uploaded all needed files, or you haven't upgraded your custom theme as suggested.

I hope that the username and password you posted is not your admin account. If it is, change it immediately!
Logged

Terboggs

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
    • Susan G's Gallery
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #2 on: November 25, 2005, 09:04:12 pm »

I had to reload 1.3.5 to get the Webpublishing Wizzard to work again. I reload 1.4.3 (the new version) three times and it did not work any of those times. I will wait until some of the problems are worked out before reloading the current version.

Terrence (elderstreetartist.com)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #3 on: November 25, 2005, 09:31:26 pm »

there's no such thing as cpg1.4.3 (yet).
Logged

Terboggs

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
    • Susan G's Gallery
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #4 on: November 28, 2005, 05:04:00 am »

True, but I notice that two other people have listed the same problem in another part of the 1.4 install part of the forum. They may be a bug in the Web Publishing Wizzard part of the new program.

Terrence
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #5 on: November 28, 2005, 07:41:00 am »

well, this could mean that there is a bug. It could mean as well that there are others who make the same mistake. Hard to find out by looking just at your postings. Links and test user accounts would help.
Logged

BorisMayer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Boris' Photogallery
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #6 on: January 01, 2006, 08:18:43 pm »

Hi GauGau,

i have the same Problem... But i don't knwo since when!?!  :-\
My Page is www.photogallery.borismayer.de - could you check the default there? I also reloaded 1.4.3 now three times - with no result.

But i noticed an error - while running the versioncheck.php many files where'n found. But these files are on the webserver - on the right place!!! The permissions are also set right...

If i could help, I will send you a test user account via PM

greets

Boris

P.S. habe gerade entdeckt, daß Du ja auch deutsch sprichst  ;D Also - wenn Du mir weiterhelfen kannst wäre ich Dir sehr verbunden... Wie gesagt - einen test account kann ich Dir jederzeit gerne einrichten!!!


« Last Edit: January 01, 2006, 08:33:00 pm by BorisMayer »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #7 on: January 02, 2006, 07:57:22 am »

you're meant to post a non-admin test user account, I don't want it sent by PM. There's even no use sending me the account data, as I don't have WindowsXP and therefor can't look into this even if I wanted to.
Only English on the English support board is allowed for the benefit of others and for other supporters to be able to help as well.
Logged

BorisMayer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Boris' Photogallery
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #8 on: January 03, 2006, 12:48:18 am »

hi GauGau

here it is...

User: copper
pwd: mine

www.photogallery.borismayer.de

thanks for trying to find the error!!!  ;)

Boris
Logged

reflecs

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 30
  • Respect people then they will respect you too
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #9 on: August 19, 2009, 03:37:48 pm »

Same problem here. I had an upgraded album and thought that was the problem. So I've just installed a totaly fresh album and the problem still resides!

My webserver is a Windows SBS 2003 R2 (x64) server with IIS.
PHP Version 5.2.5 (x64)
MySQL 5.0.51b

If you first create an album and choose that album using XP Publish to upload to then it works. So the problem seems to be somewhere in the creation of a new album by XP Publish.

Regards,
Rob
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Web Publishing Wizzard Refuses to Upload
« Reply #10 on: August 19, 2009, 05:23:22 pm »

Same problem here.
Then the same answer posted in this thread applies to you as well ::). Do so in a thread of your own. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.