Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: ecards  (Read 2697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jan64

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 17
ecards
« on: November 14, 2005, 10:24:02 am »

Hi,

i'm using Coppermine Photo Gallery 1.3.2 with  Util.mod 1.4 - Created by David Alberg Holm.
with the tool i have deleted "the orignal" files.

ecards are using the pics "normal_*****" but those pics are deleted with the util.mod.

how can  my visitors  use the ecard service? is there a sollution for this bug?

thanx for the help
regards,
jan
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: ecards
« Reply #1 on: November 14, 2005, 03:54:19 pm »

The solution today is the same as the solution was yesterday - update your gallery.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: ecards
« Reply #2 on: November 14, 2005, 08:10:08 pm »

yeah, why don't you ask this every day again, could become the running gag of this forum ;).

Joachim

P.S. Your original posting (the one that started the series ;)): http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=23725.0
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.