Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: util.mod  (Read 4221 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DaMysterious

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 404
  • My CPG Recources
    • My CPG Recources
util.mod
« on: December 10, 2003, 02:42:32 pm »

Excuse me maybe I mis some info, but I still mis the util.mod for 1.2.1 with his import/converting features.
Logged
DaMysterious.

eolica

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 100
    • http://www.ilvaldinoto.net
util.mod
« Reply #1 on: December 10, 2003, 08:46:50 pm »

util.php is not yet available for nukes  :(
Logged
Sesto Avolio

DaMysterious

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 404
  • My CPG Recources
    • My CPG Recources
util.mod
« Reply #2 on: December 10, 2003, 09:28:49 pm »

Quote from: "eolica"
util.php is not yet available for nukes  :(


Thats a pitty.
Logged
DaMysterious.

slinger777

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Warning: rename(my path /DSC00033.JPG): File exists in .. pn
« Reply #3 on: December 10, 2003, 10:36:10 pm »

Dear ALL!
so i got this:

Warning: rename(albums/Us_Pix/sl_us_JFK/normal_DSC00033.JPG,albums/Us_Pix/sl_us_JFK/DSC00033.JPG): File exists in f:\www\postnuke-0.726\html\modules\pncpg\coppermine\util.php on line 223s

i just need to kill original size of image. so, while i upload a pic, sometimes it has really big size, for example 3mb. and i do not need this pic any more after resizing. i wanna use just pix named _NORMAL, instead originals!!!!!
i have tried many ways to solve this problem, but.......
what am i doing wrong?

could someone help me please?
Logged

eolica

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 100
    • http://www.ilvaldinoto.net
util.mod
« Reply #4 on: December 11, 2003, 01:05:43 am »

What version of util.php have you used?
Logged
Sesto Avolio

slinger777

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
ok. lets see...
« Reply #5 on: December 11, 2003, 06:52:47 pm »

hi, thanx a lot 4 your answer/
so, i use util.mod 1.4.

please help.
Logged

slinger777

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
i am still wating 4 answer...
« Reply #6 on: December 12, 2003, 07:15:45 pm »

so, is there any answer for my question?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.