Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I looked all over  (Read 7268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
I looked all over
« on: November 01, 2005, 02:10:39 am »

and cannot remove the the number of pictures, number of pages or number of albums.  I have followed everything I found and am almost there:

http://luminous-views.com/modules.php?name=coppermine&cat=4

I realize I am outta line here but pray for your help
Logged

artistsinhawaii

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 856
    • evj art and photography
Re: I looked all over
« Reply #1 on: November 01, 2005, 02:45:15 am »

and cannot remove the the number of pictures, number of pages or number of albums.  I have followed everything I found and am almost there:

http://luminous-views.com/modules.php?name=coppermine&cat=4

I realize I am outta line here but pray for your help
I recently did this for someone, but I can't remember exactly where I blocked the code out.

These appear in a number of places in 1.3x.  In table headers, table footers, and in thumbnail descriptions.  I believe, however, the clues to hide or display these are in the source code of each page being displayed. For example, looking at the source code for your site:  I'd start by  searching theme.inc from CPG's include folder and theme.php from your selected theme folder for the following: 
Quote
"class="album_stat"
and
Quote
class="tableh1_compact" style="white-space: nowrap"
and
Quote
<span class="statlink">
.   Then experiment blocking the code to see if the effect you end up with, is really what you want.

Dennis


Logged
Learn and live ... In January of 2011, after a botched stent attempt, the doctors told me I needed a multiple bypass surgery or I could die.  I told them I needed new doctors.

Mik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: I looked all over
« Reply #2 on: November 01, 2005, 03:33:02 am »

I did not find code like what you describe in the theme.inc file in the include folder
and there is no theme.php in my themes folder.  I am so close to the way I want it to look.  Thanks for the try.
Logged

Mik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: I looked all over
« Reply #3 on: November 01, 2005, 03:41:36 am »

I did find this:
Code: [Select]
class="tableh1_compact" style="white-space: nowrap"
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: I looked all over
« Reply #4 on: November 01, 2005, 03:41:49 am »

As you can see, the PHP-Nuke version of Coppermine is different from the standalone. The developers of the standalone version do not know it and cannot provide support for it, even if they wanted to.
Logged

Mik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: I looked all over
« Reply #5 on: November 01, 2005, 04:01:57 am »

I appreciate your post. Thank you.
As well I really want to thank the people and posts who did answer three of my concerns.
Be well.
Logged

Mik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: I looked all over
« Reply #6 on: November 01, 2005, 04:03:20 am »

How about just one question:
How do I get rid of the table underneath the thumbnails all together?


http://www.ilikewhatisee.com/wed
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I looked all over
« Reply #7 on: November 01, 2005, 03:14:01 pm »

how does this relate to standalone coppermine?

Moving this thread from cpg1.3 standalone support board to the deprecated nuke board for reference. As suggested above: we have no idea about the nuke port, read the sticky threads on the nuke support board to find out details.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 18 queries.