Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Critical error when creating albums!  (Read 7102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Critical error when creating albums!
« on: October 18, 2005, 02:16:03 pm »

When I create an album I get this message:

Critical error:
Invalid data received in '%s'

Does anyone know what's wrong?
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #1 on: October 18, 2005, 02:27:00 pm »

What name are you giving your album?
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #2 on: October 19, 2005, 09:23:13 pm »

Most of all times it's a date and then a name, like:

10/27 Eva going to ....
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #3 on: October 21, 2005, 07:36:25 pm »

I've found out something about it. You know, when creating an album, you can move it up and down. When I just leave the album where it is, I can create it. But when moving it up, it gives me the error Invalid data received in '%s'. So I think the problem is with the index changing of the other albums.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #4 on: October 21, 2005, 07:48:32 pm »

post a link to your site please: I suspect you're running an outdated version or the wrong language file.
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #5 on: October 24, 2005, 09:51:19 pm »

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #6 on: October 25, 2005, 12:57:21 am »

hmm, your coppermine install appears to be up-to-date. Please post a non-admin test user account with the privilege to have personal galleries and enable debug mode for everyone.

Side note (not related to your question): you include the google ads in an iframe - that's not a recommended solution. Why don't you just put the adsense code into template.html
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #7 on: October 25, 2005, 02:17:03 pm »

The ads are in a iframe because my host gave me the code like that.. they host like 500 fansites, so I guess the ad is not the problem..

ok, created user..
user: tester
pass: test

debug mode is enabled for everyone and this user can have private albums:)
« Last Edit: October 25, 2005, 02:27:04 pm by Elisa »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #8 on: October 25, 2005, 07:14:22 pm »

not sure what issues you have - for me, everything worked flawlessly - see http://www.eva-l.net/gallery/index.php?cat=10368
Please post details what exactly you did and when you got the error message. Maybe you could try to take some screenshots...
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #9 on: October 26, 2005, 01:07:13 pm »

Ok,

well, I login, go to the admin panel » albums. I pick a category, eg. Candids, and then a subcategory, 2005. I click "New" and typ the name. with the arrows I move the album up. Then I click "Apply modifications". and then the error appears. I will make screenshots when I'm home...

But, when I do not move the album, I have no problems at all. So I think there must be something wrong with changing indexes from the other albums.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #10 on: October 26, 2005, 06:40:27 pm »

I suspect that there's something fishy with slashes in album names. However, I was able to create some and move them around, so I'm still not able to replicate your issues.
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #11 on: October 27, 2005, 04:23:23 pm »

Okay, thanks anywayss :)
Logged

Elisa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: Critical error when creating albums!
« Reply #12 on: October 27, 2005, 04:37:37 pm »

I made some screencaps:

(http://www.eva-l.net/001.gif)
go to albums

(http://www.eva-l.net/002.gif)
I pick a category

(http://www.eva-l.net/003.gif)
create a new album

(http://www.eva-l.net/004.gif)
change name, move it 1 up, click apply modifications

(http://www.eva-l.net/005.gif)
it worked..
(http://www.eva-l.net/006.gif)
same as all above, only moved it up several albums, and after clicking apply modifications I get this error message..
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.039 seconds with 20 queries.