Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Blank Page after upload  (Read 4083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ismailonur

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Blank Page after upload
« on: October 18, 2005, 02:44:34 pm »

Hello,
I am using coppermine 1.3.1a with PHP-Nuke.
When I want to upload a picture from my pc,there is a blank page.The script uploads the picture to :"modules/coppermine/albums/userpics/"
and I can't see the picture in my album where I want to upload.But I see the picture in "modules/coppermine/albums/userpics/" on FTP.

Can anyone help me?
Thanks
Logged

Sahasrahla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
  • Code poet
Re: Blank Page after upload
« Reply #1 on: October 18, 2005, 03:16:09 pm »

If I were going to venture a guess, I'd say it is taking too long to upload the image and the PHP script is timing out... the HTTP POST is still working and uploading the image, but PHP has long since given up.

You can check this by uploading a very small picture and see if the upload process works properly. If it works fine with a small picture then the only solution that I know of is to change the max timeout in the server's PHP config, or upload the large picture(s) from a faster connection so it takes less time to upload...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 18 queries.