Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Memberlist not showing users  (Read 5158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SBSTechInc

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Memberlist not showing users
« on: October 13, 2005, 04:42:05 pm »

I have the phpBB bridge work perfectly (Thanks to GauGau :) )

All my phpBB users are able to log in to view the gallery..
However when they click on memberlist all they see are the admin users and not all the other members or their own username in the list..

'Allow logged in users to view memberlist' is set to YES in the config.
« Last Edit: October 25, 2005, 06:49:26 pm by GauGau »
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Memberlist not showing users
« Reply #1 on: October 13, 2005, 05:51:23 pm »

Use your boards function for that. Coppermine memberlist function shows all coppermine users. You don't have any. You're users are all in your forums user table

Not a bug...

Nibbler

  • Guest
Re: Memberlist not showing users
« Reply #2 on: October 13, 2005, 08:37:01 pm »

Actually the memberlist should be showing all users - this is new in 1.4. Are you using a recent cvs checkout ?
Logged

SBSTechInc

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Memberlist not showing users
« Reply #3 on: October 14, 2005, 12:34:35 am »

I think I am..  I used TurquoiseCVS and downloaded all the latest cvs files then uploaded to my gallery directory..  Evrything else is functioning great..  All my user groups showed up in cpg but not my memberlist..  All my members are able to log in without any problem but they do not see the whole phpBB members there except 3 members (mainly 2 admin accounts and 1 other member who has uploaded pics)..

Thanks for looking into this :)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Memberlist not showing users
« Reply #4 on: October 14, 2005, 03:37:15 am »

Can you test drive the new version of the bridge file attached to this post and see if that works any better ?
Logged

SBSTechInc

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Memberlist not showing users
« Reply #5 on: October 15, 2005, 03:57:36 am »

That worked PERFECTLY!!  Thank you sooo much!!!!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Fixed] Memberlist not showing users
« Reply #6 on: October 21, 2005, 11:11:13 pm »

as far as I can see, the file you posted differs in 1 line:
cvs v1.42:
Code: [Select]
$redirect = str_repeat('..', $levels) . rtrim($cpg['path'], '/') . '/';your suggestion:
Code: [Select]
$redirect = str_repeat('../', $levels) . trim($cpg['path'], '/') . '/';Should this be committed?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Memberlist not showing users
« Reply #7 on: October 21, 2005, 11:23:50 pm »

There's a whole new section of code added. I will commit soon.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Memberlist not showing users
« Reply #8 on: October 25, 2005, 11:05:29 am »

Fix committed.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.048 seconds with 19 queries.