Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Category "User galleries" is gone... I need it back!  (Read 3546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

laurinchen7

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Category "User galleries" is gone... I need it back!
« on: June 26, 2005, 10:18:52 pm »

Hi everybody,

somehow my categoriy "user galleries" is missing!  :o
Now users are able to upload pics, but they cannot view them in their private galleries
("A category has a non-existing parent, run the category manager to correct the problem!")

How do I get back this category?
I tried to create a new one called "user galleries", but it does not work.

Do you think I could add it manually into my database (into the category table)?
What's the ID then? What do I have to enter into all the other fields?

Other solutions are very welcome... thanks a lot for your help!
Laura




Logged

Hooligan

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #1 on: June 28, 2005, 12:08:57 am »

Did you remane it to something else. Modify the theme or template?

"User Galleries" is not supposed to be delete'able ( according to the docs).
Logged
You know, Hobbes, some days even my lucky rocketship underpants don't help.

laurinchen7

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #2 on: June 28, 2005, 12:41:38 pm »

Solved!

I added another entry to my database into the table "cpg133_categories":

cid = 1
owner_id = 0
name = User galleries
description = whatever...
pos = 0
parent = 0
thumb = 0
subcat_count = 0
alb_count = 0
pic_count = 0
stat_uptodate = NO

Now, my user gallery is back and I am happy  ;D

Cheers,
Laura


Logged

tacitus

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
    • geschnuert.de
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #3 on: October 14, 2005, 02:15:56 pm »

Hi!

I got the same problem!
I could delete the user Galerie also- it was gone and the user upload didn´t work!

Now I insert the laurinchen7- mod to my database and now it works!

Now the User galeries is shown but only with the number of album included- there ara no sample pictures for each album like it is at my other ones.
Is there a possibilty to activate the sample thumps to be shown???

Thanks Tacitus!

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Category "User galleries" is gone... I need it back!
« Reply #4 on: October 14, 2005, 06:38:27 pm »

Having a thumbnail that represents the user galleries currently isn't possible. Don't fiddle with the database directly if you don't know your way around.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.