Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: not sure if this is still a bug?  (Read 3801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gazraa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
not sure if this is still a bug?
« on: December 08, 2003, 09:56:56 am »

At some stage during the upgrades, the cpg_installs table was created as 'cpg_installs'

Now, I use a prefix on all my tables of smccnuke_

the installs table did not use this prefix when it was set up, every other table did, and when i do the rc5 upgrade it is searching for smccnuke_cpg_installs which obviously isn't there.

Everything else runs fine, and I did the two updates on the installs table manually. But is this a bug? Has anyone else used prefixes on their tables and had the same problem?
Logged

DJMaze

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 831
    • Dragonfly CMS
not sure if this is still a bug?
« Reply #1 on: December 08, 2003, 01:53:33 pm »

it's impossible that install.php searches for smccnuke_cpg_installs because it's never used that way.
Only cpg_installs table is asked
Logged
There are 2 kinds of users in this world: satisfied and complainers.
Why do we never hear something from the satisfied users?
http://coppermine-gallery.net/forum/index.php?topic=24315.0

gazraa

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
not sure if this is still a bug?
« Reply #2 on: December 08, 2003, 01:59:20 pm »

well when i ran the install for rc5, i got two red dots come up and it was for the alter table and update table, and for both it was looking for smccnuke_cpg_installs

i had to manually run the sql with just cpg_installs as the install name
Logged

DJMaze

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 831
    • Dragonfly CMS
not sure if this is still a bug?
« Reply #3 on: December 08, 2003, 07:52:22 pm »

ah now i get it, and found.

you upgrade from rc3/4 to 1.2.1 bug will be solved.

Thanks a lot
Logged
There are 2 kinds of users in this world: satisfied and complainers.
Why do we never hear something from the satisfied users?
http://coppermine-gallery.net/forum/index.php?topic=24315.0
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.