Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can not use batchupload anymore...... please help!!  (Read 3331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Snowgasm

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Can not use batchupload anymore...... please help!!
« on: October 07, 2005, 06:05:57 pm »

Hi, when I try to upload via batchupload I get the following error (could not find any specific answer to this in your forum)

Warning: getimagesize: Read error! in /var/www/my-site/Album/include/picmgmt.inc.php on line 226
Unable to create thumbnail or reduced size image

I use GD1.6 (or higher).

What is going wrong??

Please help, becouse it worked before, until I deleted some galleries........

Thanks Snow
Logged

kegobeer

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4637
  • Beer - it does a body good!
    • The Kazebeer Family Website
Re: Can not use batchupload anymore...... please help!!
« Reply #1 on: October 07, 2005, 06:15:46 pm »

That error means the image doesn't exist.  If you deleted the images via FTP and not Coppermine, that would cause this type of problem.
Logged
Do not send me a private message unless I ask for one.  Make your post public so everyone can benefit.

There are no stupid questions
But there are a LOT of inquisitive idiots

Snowgasm

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Can not use batchupload anymore...... please help!!
« Reply #2 on: October 07, 2005, 06:31:39 pm »

Nope, that's not it..... I've checked all the directories..... they all contain files.

Coppermine finds the files when I choose the directory in Batch Upload..... shows the thumbs and causes no problem, when I click "insert selected files" things go wrong.....

It doesn't say anything like ok or DP or PB in the result section.....

(http://82.73.12.111/Documents/fault.jpg)

when I click the result section this message comes up:

Warning: getimagesize: Read error! in /var/www/my-site/Album/include/picmgmt.inc.php on line 226
Unable to create thumbnail or reduced size image
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Can not use batchupload anymore...... please help!!
« Reply #4 on: October 07, 2005, 07:03:19 pm »

Maybe you should in config switch to 'GD1' as 'Method for resizing images' when you have GD 1.x installed. Currently you have set it to GD2. And if it's really true that you've only installed GD1 I highly recommend to upgrade
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 20 queries.