Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: problems with ecards  (Read 3707 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

elliot76

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
problems with ecards
« on: December 04, 2003, 06:19:42 pm »

hi, i have copermine 1.2 rc4 on phpnuke 6.8 on apache server...it sends ecards out fine... the problem is in the email the address for the images is wrong..this is part of the code, look at the image links...there is a '/' missing between org and modules

Code: [Select]
<p align="center"><a href="http://tiggeronfire.dyndns.orgmodules.php?name=coppermine&file=displayecard&data=YTo2OntzOjI6InJuIjtzOjY6ImVsbGlvdCI7czoyOiJzbiI7czo2OiJFbGxpb3QiO3M6Mjoic2UiO3M6MTc6ImVsbGlvdEBvbmV0LmNvLnVrIjtzOjE6InAiO3M6OTE6Imh0dHA6Ly90aWdnZXJvbmZpcmUuZHluZG5zLm9yZ21vZHVsZXMvY29wcGVybWluZS9hbGJ1bXMvdXNlcnBpY3MvMTAwMDIvbm9ybWFsX2F1ZGktY2FiMS5qcGciO3M6MToiZyI7czozOiJib28iO3M6MToibSI7czo0OiJ0ZXN0Ijt9"><b>If the e-card does not display correctly, click this link</b></a></p>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" align="center">
  <tr>
    <td bgcolor="#000000">
      <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="10" bgcolor="#ffffff">
        <tr>
          <td valign="top">
           <img src="http://tiggeronfire.dyndns.orgmodules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_audi-cab1.jpg" border="1" alt="" /><br />
          </td>
          <td valign="top" width="200" height="250">
            <div align="right"><img src="http://tiggeronfire.dyndns.org/modules/coppermine/images/stamp.gif" alt="" border="0" /></div>
            <br />
            <b><font face="arial" color="#000000" size="4">boo</font></b>
            <br />
            <br />
            <font face="arial" color="#000000" size="2">test</font>
            <br />
            <br />
            <font face="arial" color="#000000" size="2">Elliot</font>
            (<a href="mailto:elliot@onet.co.uk"><font face="arial" color="#000000" size="2">elliot@onet.co.uk</font></a>)
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
</table>
Logged

decker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • http://www.ircharstad.no
jaiks..
« Reply #1 on: December 04, 2003, 08:39:53 pm »

Got the same error..  :(
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
Wrong config
« Reply #2 on: December 04, 2003, 08:44:21 pm »

your config is wrong there should a / at the end of your URL as showm by the example http://yoursite.tld/html/
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.