Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine ain't working under Phpnuke 6.9  (Read 3505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

decker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • http://www.ircharstad.no
Coppermine ain't working under Phpnuke 6.9
« on: December 04, 2003, 10:36:39 am »

Hi!

Have installed the RC4 for Phpnuke and activated it.

Have some problems in the menus, not displaying all the text, suddenly it can stop, and show some pieces of html code.. or notting at all..

Have replaced the RC4 /include/ functions.inc.php and init.inc.php with the ones from the RC3 build, then the menu's and stuff works..
Beleve there is some bugs to be sorted out in the RC4 install..

The upload function does not work either, maybe its misconfigured at my site, but it says "sorry, no albums allowed for uploading pictures", or something like that..

-dec-
Logged

gtroll

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 618
    • CPG-Nuke
Coppermine ain't working under Phpnuke 6.9
« Reply #1 on: December 04, 2003, 08:50:05 pm »

using file from two diffferent release is a great to make coppermine not work and not get any help from me. Read all the sticky notes on this forum and your help file. http://yoursite.tld/htm/modules.php?name=coppermine&file=help
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 18 queries.